Український Монреаль
-
ЗНАЙДЕНО ПОСВІДКУ НА ТИМЧАСОВЕ ПРОЖИВАННЯ на ім'я ЕЛГАДІ МЕХДІ Можливо, хтось знає. Пишіть мені в особисті.
-
твоє перше побачення з тіндера
-
Скажіть, хто знає. Як тут кредитка працює? Тут погашення необхідно зробити до закінчення поточного місяця, чи , наприклад від 7 до 7 наступного місяця? При умові, що ти 7 числа витрачав кошти вперше за місяць і потім до кінця місяця не користувався кредиткою.
-
www.instagram.com/p/Cw5HK22unL1/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Усім привіт🥰 Не знаю, чи можна так😅 але я дуже дуже довго відкладала та нарешті створила свій ютуб канал про подорожі Колумбія 🇨🇴, Еквадор 🇪🇨, Перу 🇵🇪 та інше 🙌🏻 Це дуже важливий проект для мене🥹 Такого українськомовного контенту немає більше, я шукала youtu.be/1gYmiv7XRDc?si=zAGIPmyLiKnFFiVq
-
привіт-привіт🥰 Мене звати Ося, 5 місяців тому я поїхала з Монреалю та почала... Подорожувати: Колумбія, Еквадор, Домінікана та Перу🔥 На цьому я не збираюся зупинятися, тому створила ютуб канал про подорожі 🙌 youtu.be/1gYmiv7XRDc?si=8DWWaHncZyDqR2a4 Тут я розповідаю не тільки про своє життя в Латинській Америці, а також показую як і люди живуть Такого українськомовного контенту немає на просторі українськомовного ютуб, тому прошу ПІДТРИМАТИ лайком, підпискою, коментом🥰 Давай поширювати цікавий україномовний контент👇👇👇 youtu.be/1gYmiv7XRDc?si=8DWWaHncZyDqR2a4 p.s. Слава Україні🇺🇦
-
Немає контактів як таких. Є стійка csai в аеропорті. У зоні прильоту, тобто треба до них йти перед тим як виходити, щоб забрати речі. Також є мінімальний шанс, що місць на проживання не буде, тому треба мати в голові варіант б. Але зазвичай все-таки всіх селять.
-
Добрий день, люди добрі, дайте, будь ласка, контакт нотаріуса, який робить доручення/довіреність для отримання документів?
-
Підкажіть будь ласка, як з карти СІВС перевести на приват гроші? Які треба додатки установлювати. Який алгоритм дій? Дуже прошу помогти розібратися. Дякую.
-
Для початку зверніться в банк та виясніть де можете знайти ті три цифри.