Український Монреаль
-
Ну да важко а що робить
-
Неділю
-
Мені кажуть що мент потім дупа будє))
-
Я зараз так и роблю
-
Як мені пояснювали, якщо французька фултайм, то можна працювати лише 20 годин на тиждень. Але сама закону не читала.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто знає, відвідувати курси фул тайм, і працювати фул тайм, кажуть що це начебто не законно
-
Доброго дня, майстер-класи з фінансової грамотності: 5 семінарів: Дати: з 25 по 29 вересня Розклад: з 18:00 до 20:00 Особисто в конференц-залі Центру Prisme в Ласалі Максимум 12 учасників Щоб зареєструватися, натисніть тут: bienvenueimmigrant.org/2023/08/05/inscription-atelier-litteratie-financiere-2023-bai/ Наступного тижня ми зателефонуємо лише першим 12 особам, які зареєструвалися на воркшоп, і завершимо їхню реєстрацію (за потреби відкриємо файл). Для тих, хто візьме участь у всіх 5 воркшопах, наприкінці воркшопів буде виплачена компенсація у розмірі 200 доларів США. Тільки для людей зі статусом: Міграційний статус: - Постійний резидент - Тимчасовий працівник - Іноземний студент - Натуралізований громадянин Вік: 18 років і старше Мова: французька на середньому рівні Дякуємо за вашу зацікавленість,
-
Тоді я щось не так зробила , сьогодні буду розбиратися
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка скільки місяців MIFI платить степендію студентам які вчать французьку мову повний день?
-
Дійшов
-
Так канадіський
-
А в тому магазині 500гр-40$.та ще й дуже смачна.так мені знайомі сказали