Український Монреаль
-
www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-rvo3&sca_esv=563750832&hl=en-GB&gl=ca&cs=0&sxsrf=AB5stBhP4VOMKrC89-Zbs8G4x8WlF2Y6dQ:1694201871850&q=ALAC&ludocid=10593720030170962952&ibp=gwp;0,7&lsig=AB86z5Vedj7z97kgbc-lRD-t__nb&kgs=969a7cf48d168d2f&shndl=-1&shem=lbse,lsp&source=sh/x/kp/local/m1/4
-
а що робити тим ,хто немає шкільного атестату?згорів.. Україн. МО відмахується листами- видписками...
-
Ні..в мене інакша процедура, поки немає результату, то не знаю чи варто все розказати зараз ( інститут - укр нотаріус - канадський нотаріус)
-
Там( в ALAC) мені анкету допомогли заповнити і я її і всі копії документів відіслала поштою в конверті... потім списали кошти з рахунку ( оплату) десь через місяць..а потім поштою "живою" паперовою прийшов лист про присвоєння номера справи і що " будьте на зв'язку" якщо ще щось їм потрібно буде..і чекаю
-
ALAC сказали не треба шкільні документи, тільки в анкеті вказати.. так що, як буде в мене вже результат, то зможу розказати...поки тільки маю номер справи..в процесі з квітня
-
Треба роздрукувати анкету, вкласти всі документи, оплату, та вислати поштою
-
Добрий день! З початку треба завірити копії в консульстві а потім на переклад
-
В липні. Не в Україні.
-
Мені одразу лист прийшов, наступного дня дані були в акаунті IRCC. Чоловік нічого не отримував, десь через тиждень оновилися дані в акаунті IRCC.