Український Монреаль
-
Не повірите, але і у Німеччині рота закривають тим хто щось каже таке, що політикам або великим компаніям може не сподобатись. Можу дати контакти німця який втратив брата і усій родині сказали мовчати, і швейцарця, який до речі жив в Україні і йому там подобалось більше, бо свобода хоч якась іще була. Можу іще дати контакти журналіста із Іраку який зробив фото, за яке його настільки залякали щоб ніде не публікував, що він мені 20 листів написав, усе питався як отримати українське громадянство😄. Весело усюди, не тільки у нас вдома. Всюди є свої плюси і мінуси, але свободи слова немає ніде. Надобраніч😉
-
Недільна вечірка конспірології 😎
-
"Конспірологія" - коли розумієте що в кожній країні свій режим що цензурить не вигідні йому наративи і допомагає тим хто його підтримує
-
Не знаю, що там в них. Як в Кореї так не лізло волосся ніде 😣 Була там 14 місяців, довелось підрізати після. Бо просто три волосини лишилось після. Казали, що там трохи інший склад води. Або ще варіант, що їх засоби для волосся розраховані на їх волосся. Моє європеоїдне трохи інше за структурою.
-
та там просто жахливо брудні вода та повітря
-
Ми грали минулої здибанки
-
У нас є чат подій
-
Може у когось зараз убер не працює ?
-
Всим привіт,просто хочу поцікавитись,чи вдається відкладати гроші працюючи в Монреалі чи все йтиме на оренду та їжу?
-
Цікаво, а чому ви назви країн, зокрема України , пишете з маленької літери?🤔
-
♈️ Овен 11 вересня. ✨ Працюй над собою, тобі потрібно змінюватися. ♉️ Телець 11 вересня. ✨ День пройде шикарно, навіть дуже! ♊️ Близнюки 11 вересня. ✨ Не лізь в чужі стосунки, тобі там не раді. ♋️ Рак 11 вересня. ✨ Не біжи стрімголов, спіткнешся. ♌️ Лев 11 вересня. ✨ Сьогодні тобі навіть не доведеться шукати неприємності, вони самі тебе знайдуть. ♍️ Діва 11 вересня. ✨ Перестань вірити в казки, які тобі розповідають. ♎️ Терези 11 вересня. ✨ Ти хотів як краще, а вийшло як завжди. ♏️ Скорпіон 11 вересня. ✨ Сьогодні буде весело, тобі сподобається. ♐️ Стрілець 11 вересня. ✨ Сьогодні ти нічого не встигнеш зробити, час пролетить непомітно. ♑️ Козеріг 11 вересня. ✨ Ти починаєш заграватися, зупинись. ♒️ Водолій 11 вересня. ✨ Залиш важкі справи на потім, сьогодні у тебе не буде сил. ♓️ Риби 11 вересня. ✨ В цей день ти зможеш покластися тільки на самого себе. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Свобода слова у вас є у цьому чаті, шановна! Як до професіонала у мене до вас запитання, чи ви провели журналістське розслідування щодо гомонів у воді? Під журналістськім розслідуванням я маю на увазі чи віднесли ви зразки місцевої води до лабораторії? Якщо так, то тут ви сміливо можете їх оприлюднити. Аудиторія буде вам вельми вдячна. P.S. Коли звертатиметься до лабораторії, не обовʼязково казати , що ви журналістка. Можете використати побутову легенду. Хоча , кому я раджу? В і сама усе знаєте
-
Як я вже і сказала, я вважаю що у людей усі проблеми від нервів. Про воду кажуть місцеві, і я не казала що це правда. Розслідувати було б цікаво, але на це немає часу за роботою та навчанням, і самі розумієте, це дослідження ніхто не буде фінансувати. Вода тут не фонтан хоча б тому, що якщо купити тести на Ph, (а це я робила для того щоб довести що той басейн до якого я ходила мали почистити), то можна побачити що усе не так райдужно. Французьку я тільки вчу, тому листа до тих хто мав почистити басейн писала місцева людина яку я про це попросила. Дуже їм це не сподобалося, усе заперечували, але усе почистили і воду поміняли. На гормони перевіряти потрібно обладнання. Я теж була б вдячна якби хтось це зробив, бо у мене немає ні часу ні грошей цим займатись. Моя свобода слова у цьому чаті не впливає на думку пересічного канадійця. Напишіть щось таке на фейсбуці, у груповому чаті місцевих, а ще краще під чиїмось постом прокоментуйте і на вас накинуться в повидаляють усі коментарі, і буде ваш аккаунт обмежений або заблокований.