Український Монреаль
-
Народ, нагадайте плз що треба щоб забрати паспорти дітей з консульства? Тільки документи одного з батьків чи ще щось? І чи може забрати не той з батьків, хто подавав? Напишіть хто в курсі, бо ніц не пам’ятаю
-
У Монреалі.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто пече смачні торти на замовлення. Дайте, будь ласка, контакти. Дякую.
-
Доброго дня усім. Підкажіть чи працюють у Монтреалі ще волонтери у аеропорту? І де їх шукати. Дякую
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!!🆘️🆘️ Вже після завтра будуть робить операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 5800 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 4323347354867662 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️🆘️ 🙏🙏
-
Я сподіваюсь цього достатньо. Там видно де ок а де не ок. Питання про воду виникло тільки після того як у кількох людей систематично був дисбактеріоз (жінки зрозуміють) і вже неозброєним оком можна було побачити, що басейн чистили не надто часто. Просто коли ми про це сказали, нам не повірили (шо ви там побачили? комаха плаває, дно мулиться? то у вас галюцинації), тому довелося робити так.
-
перечитайте коментарі, я сказала що не проводила дослідження питної води, людина запитала що я наміряла у басейні, я показала. Більше нічого додавати не буду навіть якщо докопаюся і проведу таки дослідження того що у крані, бо багато негативно налаштованих людей, які усе одно не повірять, перекрутять кожне слово, і будуть чіплятись через те, що їм не подобається те що я кажу, їм подобається жити у казковому світі де немає лінивих працівників, халатності та звичайного ідіотизму які є усюди (бо це ж Канада).
-
На рахунок показників води у Монреалі( а саме Ласаль і центр вулиця Піль) де я її вимірював за PH , PPM- показники в нормі +- однакові , PH 7.8-8.1 лужна PPM- 150-160 одиниць на мільйон.ці показники вважаються більш ніж задовільною нормою, бажаю всім здоровʼя.
-
Усім привіт. Приїхала теща в гості, хоче знайти компанію людей щоб поїхати на єкскурсію по Монтреалю horosho-tam.ru/kanada/monreal/ekskursiya/monreal-gorod-gde-sbyvayutsya-mechty Є бажаючі
-
коли людина пише пасивно-агресивний нібито жарт, то Ви вже асимілювали, вітаю😁 щоб мене підпалити треба дуже постаратись, повірте. Мені просто не подобається витрачати свій час.
-
Не апостиль, а легалізацію в консульському відділі посольства України в Оттаві.