Український Монреаль
-
Пішов гуглити…
-
Гендернорівненько
-
мізогінічненько, як на мій смак
-
Як тобі таке, Ілон Маск)
-
жінки також мають право захищати Україну, і багато хто в строю. І не шеймять чоловіків по чатах, що виїхали/не хочуть служити і тд. Кожний робить свій вибір сам. Просто жінкам простіше прикриватися дітьми, хоча на фронт ідуть і матері.
-
Привіт ) Можливо хтось робить торти на замовлення?
-
А що збирати не можна?
-
Багатодітні і зараз можуть вільно перетинати кордон
-
там давали десь півроку на виїзд студентів, аспірантів, чоловіків з інвалідністю, багатодітних тощо - далі закрили цей шлях, бо почали фейкові документи робити. не всі за $ виїхали, я принципово не платив і розумів що в мене є легальне право на виїзд
-
Таких недочоловіків і лише по паспорту чоловічого роду не потрібно в Україні,позбавити громадянства і в жодній країні не давати,нехай до кінця життя буде вештатися без громадянства. Герої,які від початку на війні їм що не потрібно відпочити,їх не потрібно замінити,вони сталеві!!!Ганьба!!!
-
Ну типу без людей країна просто зникне, і так передбачають що до 2100-го 15 млн залишиться. А так намагаються хоч якось нас всіх повернути
-
Всім привіт! Чи хтось отримував вже візу туристичну до США? Чи можна цей процес прискорити? Можна в приватні повідомлення
-
Збирали і Лавалі по секрету і сховали в рюкзак як істині українці.