Український Монреаль
-
отож
-
англійська - со школи 30 років тому.
-
у мене дуже багато друзів французів, яки за три неділі почали балакати іспанською,і вони теж кажуть ,що дуже близькі мови. Я коли читаю французьку, розумію майже 50%. І мова, не єдина причина чому я думаю про Квебек.
-
Я десь в 20х числах пішла в відділення сервіс квебек, мені сказали, що не має даних про дитину в моєму файлі, додали і дали email адресу куди відправити договір оренди. Я це зробила і тиша. Отже, десь в середині серпня Я знов зайшла в кабінет онлайн і бачу знову шось не те, наче знову файл не повний. Я почала дозаповнювати, а в результаті воно вийшло як нова заявка. Ну, думаю, не завадить) І потім знову тиша і аж 31.08.чек на вересень. А тепер я забрала конверти у відділенні на rue Galt, і там три тільки конверти було: прийдіть верифікувати ваші дані до 18.07., прийдіть крайня дата 1.08. ... прийдіть, крайня дата 8.08. 🙄 А я про це ні сном ні духом... І я фактично була на верифікації ще в липні 🤦♀
-
Не знаю де звʼязок між іспанською і франц. Вони не те щоб дуже схожі. Англійська більш розповсюджена і легша за франц. Якщо це єдина причина, чому ви думаєте про Квебек, я б радила все-таки дивитися на англомовні провінції - будете мати менше головного болю
-
Дакую
-
Та допомога про котру йдеться у цьому посилання - вона вираховується окремо на кожний випадок. Стипендія за вивчення французькоі - приблизно 25 баксів на годину. Якщо ви фулл тайм вивчати будете то це десь 860-900 баксів. Якщо ви отримаєте допомогу з посилання вище - ви отримувати стипендію від францізасйону не зможете. В цілому по допомозі украінцям з посилання я сказати не зможу більше. Ще є федеральна допомога - вона дається 3к на дорослу людину, і півтори на дитину.
-
Стипендію дають за навчання на курсах французької. За повний день на місяць буде в районі 800 доларів. За парт-тайм - 26 доларів в день (в моїй школі так було). Є ще допомога по безробіттю, треба обирати що отримувати - стипендію або цю допомогу. І те і те отримувати не можна. Ну і ще є можливість отримати 3000 від федералів. Це все, на що ви можете розраховувати в плані виплат.
-
дякую, прочитав, але там нема даних: якi суми, на який перiод та iнше. Я тiкi планую iхати до Канади i oбираю провiнцiю. Чув про те, шо У Квеьеку дают стiпендию iмiгрантам. думаю про Квебек, то му що знаю испанську и мене простiше вивчите французьку нiш англiзьку.
-
дякую
-
Добрый день, де можна почитать про фiн допомогу та iнше. Бажано оф джерела