Український Монреаль
-
добрий день, підсккжіть хто знає, купити авто і зробити страховку без прав можливо
-
так, печатку ставлять коли видають якийсь длкумент, тобто поставили перший раз коли дали WP Все гуд!
-
Ну я бачила тут українці писали,що вони виїжджали і повертались...може хтось подивиться у себе.Я зовсім немає досвіду в цьому питанні.за останні роки тільки приїзд до Канади рік тому.
-
Він сказав ,що ніхто паспорт не брав .я здивувалась
-
У мене запитання.Зустріла знайомого .був тут по CUAET.виїджав з Канади .Зараз повернувся.Я дивлюсь в паспорт -нема печатки в'їзду.Тільки коли виїжджав перший раз.Зара -нічого.Це -тут так?це-норм?
-
Друзі, підкажіть будь ласка, скільки коштує оформлення номерів на автомобіль?
-
Гороскоп циганки на 18.09: ♈ Овен - зіпсувати всім настрій? можу, вмію, практикую ♉ Телець - доброго ранку всім, крім тих, хто говорить я так більше не роблю, але робить ♊ Близнюки - скільки треба ще відкладати справи на потім, щоб вони психанули та зникли ♋ Рак - плани на день: працювати, але всім брехати, що не працюєш ♌ Лев - всі зайоби хочеться пояснювати тим, що ви дуже творчі ♍ Діва - секс це звичайно добре, але ви коли-небудь прокидалися з гарним настроєм? ♎ Терези - а чи можна, щоб вам платили за те, що ви приємний співрозмовник? ♏ Скорпіон - життя це мить між відпочинком і «та блять» ♐ Стрілець - осінь призначена для читання книг, а не для спілкування з людьми ♑ Козеріжка - якщо все було добре два дні поспіль, то значить сьогодні понеділок ♒ Водолій - яка романтика, ви курс долара бачили? ♓ Риби - у стосунках вам найбільше подобається спілкуватися натяками, для конкретики у вас є все інше п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 18 вересня. ✨ Ти ніби й Овен, але часом такий непевний. ♉️ Телець 18 вересня. ✨ Сьогодні ти можеш нарватися на неприємності, будь акуратнішим. ♊️ Близнюки 18 вересня. ✨ Видали старі переписки, не муч себе. ♋️ Рак 18 вересня. ✨ Удача повертається до тебе, не злякай її. ♌️ Лев 18 вересня. ✨ Сумніви тебе вбивають. Не треба так, будь ласка. ♍️ Діва 18 вересня. ✨ ЦЕЙ ДЕНЬ ТИ ТОЧНО НЕ ЗАБУДЕШ. ♎️ Терези 18 вересня. ✨ Ніхто і ніщо не повернеться. У цьому трагедія, але в цьому і щастя. ♏️ Скорпіон 18 вересня. ✨ ВІДМІННИЙ ДЕНЬ. ♐️ Стрілець 18 вересня. ✨ Бери з собою бензопилу, стане в нагоді. ♑️ Козеріг 18 вересня. ✨ Рухаєшся повільно, але вірно. ♒️ Водолій 18 вересня. ✨ Якщо вже ти сам в собі сумніваєшся, то про що тоді говорити? ♓️ Риби 18 вересня. ✨ У твоїй голові одна каша. Може почнеш її розгрібати? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Краще відправити їм поштою запит (на сайті є форма) з витягнутою довідкою з порталу і чеком про сплату (40 баксів). Також зворотній конверт. Бо на довідку треба також апоінтмент в консульство, а то не завжди те що є) Я брав у червні, то сказали що краще поштою, бо всеодно вони одразу її не дають, а висилають…
-
Так, можна. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini-u-t-ch-dovidki-pro-vidsutnist-sudimostej-ta-dovidki-pro-vodijske-posvidchennya Але Ви можете самостійно замовити виготовлення витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості» в електронній формі на сайті vytiah.mvs.gov.ua