Український Монреаль
-
Доброго дня так це в Канаді є норма але можете попросити про зустріч і разом підписати і оплатити але зробіть скрін оплати ,і коли робите перевід коштів треба все описати за який місяць,якого дня і адресу по якій будете проживати 🌸
-
Так можливо тим паче 5 хвилин займає
-
Неправда. Українці можуть навчатися в англійських школах. Треба йти до EMSB та просити щоб шукали місце.
-
Всім привітик! Хто стикався з такою проблемою? міграційний офіцер зробив помилку в моєму ворк пеміті, і його немає в базі. Подали заявку. Спочатку сказали чекати 5 днів, тепер говорять чекати 30-40 днів. Вже оператори з IRCC не відповідають. Їздили в аеропорт до міграційного офіцера щоб той виправив помилку. Він відповів що він цим не займається. Потрібно чекати)
-
Ні, це не так
-
Ну так я і написав "залежить від статусу". А у відповідь "ні, це неправда."
-
Нема пру нема франсе😂
-
Пр отримаємо тоді франсе)
-
Так всі куаетівці майже на темп статусі
-
Якщо у вас тимчасовий статус, а не статус іммігранта, це обмеження не діє. Але якщо ви у провінції на постійній основі як іммігрант, то лише у французькій. Якщо у вас є інші дані, будь ласка, дайте на них посилання.
-
Не просто родом. Навіть якщо вчивсяна англе наче ж. Навіть квебекуа
-
Старша донька отримала піар. Чекаємо 23 жовтня на нову програму для українців. Якщо перевести дитину до англійської школи, чи вплине це на піар за цією програмою.
-
Згідно з правилом, "якщо один із батьків навчався в англійській школі в Канаді" незалежно від провінції. Також якщо дитина вже навчалася кілька років в англійській школі в Канаді, то можна продовжувати навчання в англійській школі в Квебеку. Якийсь час тому деякі іммігранти посилали дітей до приватних англійських шкіл на перші три роки, після чого їм можна було продовжувати в спільній англійській школі, але я не знаю, чи діє це досі. Начебто погрожували цю практику прикрити.
-
Ну я памʼятав щось таке бо приятель англофон квебекуа і в нього старші діти в англе школі
-
Дякую