Український Монреаль
-
-
В нас була така ситуація: авто було розряжене, по карті подивились де ближча зарядка, на ній з 4 зарядок була зайнята одна і 3 вільні. Приїхали: стоять 1 на зарядці и 3 красеня зайняли місце але не заряджаються. Звісно ніяких номерів ми не знаємо куди дзвонити. Да, рідко, але трапляються такі випадки.
-
І зараз всі хлопці активуються
-
Привіт Можливо тут є тренера Pole dance, або хтось займається- відгукніться😊 Колись займалась, хочу відновити
-
Доброго дня! Шукаю кімнату для оренди до 600$ - можливо, хтось виїзжає та здає. Або буду рада знайти сусідку для спільної оренди квартири. Я художник за фахом, не палю (але п'ю 😄), не маю домашніх тварин. А ще непогано готую і можу пригощати сусідку 😁😁
-
Зрозуміло, дякую
-
Доброго дня. Приїжджаю до Монреалю в останніх числах Жовтня. Вже маю домовленості з приводу роботи. Шукаю кімнату, студію або невелику квартиру. Бюджет до 1000$, хотілося б знайти житло в районі Montréal Ouest, але готовий розглядати інші місця також. Був би дуже вдячний людям, які здають житло або які могли би мені надати якійсь контакти. Merci!
-
Нацбанк України випустив монету номіналом у 10 гривень із зображенням борщу. Монета з 1 жовтня вже перебуває у обігу. Ми повинні оберігати наш борщ та поширювати знання про нього по всьому світу.. 😁
-
До речі, щоб взяти борщ у Пузатій Хаті, вам потрібно 4 монети 😁
-
Чи може хтось знає автомеханіка який може приїхати за адресом і огдянути авто??
-
Пропоную одному-двом бажаючим приєднатись до поїздки з Монреалю до Торонто і Ніагари на наступному тижні. Поки ще тепло і сонячно. План приблизний: виїзд у вівторок 3.10 в ніч, одна ніч у Ніагара Фоллз, друга у Торонто, виїзд з Торонто в п'ятницю ввечері. Подробиці у приват
-
Тільки що спробувала борщ безкоштовно, але задонатила бо настрій піднявся як побачила наших гарнюнь навколо☺️
-
Усім яблучного настрою.