Український Монреаль
-
Крадуть гроші з кредитних карток. Перевіряйте свої аккаунти час від часу, щоб не втратити гроші. У мене вже один раз крали з кредитки, гроші мені повернули, карту замінили, зараз чекаю на дзвінок з банку. А сьогодні надійшов підозрілий дзвінок з Амазона, що з моєї карти намагаються купити чогось на суму 721 долар, якщо я підтверджую, натисніть один, якщо відмовляюся, натисніть 2, після цього я пішов провіпяти свій аккаунт. Так що заходьте частіше у свій аккаунт, в кредитки.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка де можна замовити гарний суп "Фо", щоб привезли додому.
-
-
Дякую
-
Добрий день! Допоможіть, будь ласка, з інформацією щодо подовження візи CUAET. У мами вклеїли візу та видали WP до кінця строку дії паспорта ( 13 листопада 2023) . У Оттаві ми подовжили паспорт до 2028 року. На сайті IRCC заповнили анкету на подовження візи (по інструкції з YouTube). Прийшло письмо, що треба сплатит Fees за обробку та біометрію. Мамі 68 років, чи треба здавати біометрію. На сайті прочитала, що не треба платити. Строк подачі заяви спливає, може я щось не те роблю, та не те заповнюю? Може хтось проходив цю процедуру і може порадити. Дякую за допомогу.
-
Лідія
-
Хто іде з Монреалю в Україну подзвоніть мені або напишить
-
Здається в оренду 1-кімнатна квартира на станції метро Lionel-Groulx. Lease transfer до липня 2024 року з можливістю продовжити договір. Є всі меблі та техніка. Можна із тваринами. Поділіться, будь ласка, на тему кому актуально. Дякую! Детальніше про оголошення: www.facebook.com/marketplace/item/699117788415557/
-
Підкажіть будь ласка, як звязатися з Hydro Quebec, щоб дізнатися рахунок за світло?