Український Монреаль
-
Мені прийшов такий лист десь через 2-3 тижні навчання, але в графі транспорт було 45$, я так зрозуміла - це компенсація за проїзд за вересень, я почала не з 5го числа, як моя група. Але я ще не депозитувала цей чек)) і чек з фіндопомогою на жовтень теж))) думаю, раптом ж назад попросять)
-
приходив, я теж галку не поставив що хочу допомогу, тому 0-лі, але секретар сказал що то не має значення, в перший день приносиш анкету там де треба вписати СІН та данні рахунку в банку і буде допомога. тільки я так зрозумів тут писали що перший платіж приходить через 1.5 міс після початку занять, хай може поправлять мене
-
Привіт. Дайте будь ласка контакти волонтерів. Зараз ми в Україні ще, маю декілька питань по переїзду. Дуже дякую🙏🏻
-
Всім привіт! Шукаю репетитора який допоможе підготуватись до GMAT (алгебра та геометрія +integrated reasoning), бажано зі знанням англійської мови та з підтвердженим результатом проходження аналогічного екзамена, пишіть в особисті🙏 Також буду вдячний якщо порадите людину в якої змогли підготовитись до такого екзамену, дякую!!
-
А хто машину купував? Щось я не зрозумів, при реєстрації платив 100 податку та за номери, роздрукували техпаспорт на звичайній бумазі, зараз звернув увагу що строк дії тільки пару місяців. Сьогодні прийшов уже техпаспорт зі строком на рік, назівається Пеймент нотіс, та ще треба заплатити 230+баксів, не можу допетрати за що це.
-
Так, в мене є вона теж онлайн. Але я не пам'ятаю вже, чи прикріпляла до заявки свій войд чек 🤔 це було ще на початку липня))