Український Монреаль
-
А хто вам казав що ця група була створена для допомоги біженцям? Часто від черезмірної прямоти представників нашої нації аж волосся на голові стає ще прямішим… Будьте готові що якщо ви виїхали з України через війну, то світ через це не буде обертатись навкруги вас. Це саме можна сказати і за кожного з нас.
-
Шкала злобності від 1 до 10: Овен: 10/10 Телець: 4/10 Близнюки: 2/10 Рак: 8/10 Лев: 9/10 Діва: 0/10 Терези: 7/10 Скорпіон: 5/10 Стрілець: 1000/10 Козеріг: 100/10 Водолій: сатана Риби: 1/10
-
Слухайте, я вас розумію, але,,, Політика це дуже брудна річ,, Ж одного боку так її треба знати! А з іншого? А з іншого це Система де простому народу її зламати важко,,, Це про то що коїться в Україні з 24/02/2022
-
в вас ще іноді питають.. в Україні до війни всі інститути були досить демократичні.. проблема в тому, що більшість людей через низький рівень освіти і свідомості не розуміє, що таке політика. А політика - це одна з найважливіших сфер в житті кожної цивілізованої людини - як освіта, харчування чи секс. Це діяльність органів державної влади в питаннях громадського життя. Наче ж не складно..
-
Так я вам в Приват напишу, бо тут Адмін з’їсть мене 😂
-
ось це повідомлення і пояснює, чому в нашій з вами, сподіваюсь, країні, почалась і продовжується війна.. тому що "забацати шашличок" було набагато ближче тій владі, яку САМА обрала більшість на ДЕМОКРАТИЧНИХ выборах, ніж питання оборони держави.
-
Не замилюйте прості і очевидні речі термінологією русні. Політика стає брудною, якщо влада не контролюється громадськістю. Систему ламати важко, але необхідно і можливо. З 24/02/2022 в Україні коїться війна.
-
Ми «внє палітікі» не працює. Попахує руснею