Український Монреаль
-
t.me/Eri_Zhezaya
-
Змінились правила з 1 жовтня Стали дуже ретельно перевіряти витрати ,а живучі в готелі великих розтрат не має
-
Друзі, привіт, а хтось з вас вже зробив собі підтвердження диплому? В мене диплом перекладача/викладача, можете підказати, куди бігти, будь ласка! Дякую!
-
I never believed it was for real untill I got paid @Invest_With_Manager_Robles I decided to share this I dont know who I might emancipate with this link t.me/+CydO5ze5oJ1jYjc0 t.me/+CydO5ze5oJ1jYjc0
-
Salut mes chéris 🍆🍑❤️😋😋
-
Можна заздалегідь,через аплікацію ArriveCAN .
-
Коли я заповнювала заявку, то були навіть пункти що треба було вказати ім‘я і номер телефону лендлорда, сума яку вношу за оренду щомісячно і чи це з оплатою за електроенергію чи ні.
-
Гороскоп циганки на 11.11: ♈ Овен - ви сьогодні знаходитеся поза зоною досяжності. нехай телефонують будь ласка пізніше ♉ Телець - всі ваші дії сьогодні супроводжує музика Вівальді ♊ Близнюки - всі чекають на маніакальну фазу, а ви на горизонтальну фазу (хоча б раз на тиждень) ♋ Рак - пиздець всі такі креативні навколо, що аж незручно ♌ Лев - багато працювати і виглядати не зайобано - дуже дорого ♍ Діва - ви так давно не бачилися з деякими друзями, що вже доведеться знайомитися наново ♎ Терези - з вами ніколи не буває сумно, бо у вас є ви і ваші додаткові 24 особистості ♏ Скорпіон - бути нормальним - це як? ♐ Стрілець - ви випадково не сьогоднішня дата? а чому ви тогда виглядаєте на 11/11? ♑ Козеріжка - на горизонті лише видно, що ви проведете вихідні у горизонтальному положені ♒ Водолій - друзі до вас поставляться з розумінням, якщо ви з ними зустрінетеся лише навесні ♓ Риби - в стосунках має бути так: один готує сніданки, а інший - їсть п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 11 листопада. ✨ Ти хочеш ідеальні стосунки, але ідеальні стосунки — це їх відсутність. ♉️ Телець 11 листопада. ✨ Зміни пріоритети. Починай пити зранку. ♊️ Близнюки 11 листопада. ✨ Роби так, як хочеться тобі, а не комусь. ♋️ Рак 11 листопада. ✨ Сьогодні ти дізнаєшся те, що не повинен був знати. ♌️ Лев 11 листопада. ✨ Знайди час на тих, хто тобі дійсно дорогий. ♍️ Діва 11 листопада. ✨ Любіть мене. Або тримайте подалі від цього. ♎️ Терези 11 листопада. ✨ Виходь знайомитися, вистачить сидіти вдома. ♏️ Скорпіон 11 листопада. ✨ Не думай так багато, це тебе вбиває. ♐️ Стрілець 11 листопада. ✨ У труні виспишся, пора творити. ♑️ Козеріг 11 листопада. ✨ Не вимахуйся, будь нормальною людиною ♒️ Водолій 11 листопада. ✨ А ось ти молодець, нас тішиш. Продовжуй в тому ж дусі! ♓️ Риби 11 листопада. ✨ Якимось депресивним ти став... 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Завжди знайдуть пригоди: 1 місце — Близнюки 2 місце — Рак 3 місце — Лев 4 місце — Козеріг 5 місце — Овен 6 місце — Діва 7 місце — Терези 8 місце — Стрілець 9 місце — Скорпіон 10 місце — Телець 11 місце — Риби 12 місце — Водолій
-
У мене була ситуація що я не могла працювати і це було дійсно ‚страшно’ і зробити знімок черга прийшла через три місяці коли я вже була тут, тобто, в іншій провінції. А взагалі не хочу цією темою псувати вихідні. І людина яка писала пішла робити чекап за направленням лікаря, не через те що їй не було чим зайнятись