Український Монреаль
-
Я вам не пропоную, я в загальному говорю.
-
Просто якось не таво місцевих дурниками називати…
-
ні, старше 30 терпіти діда я навіть заради PR не готова😂
-
Я зустрічала що і в межах 50 хочуть дітей… Люблять тут дітей, хоча є такі що оперуються щоб більше не мати дітей бо дорого
-
А потiм я доказую нашим що нашi жiнки не продажнi🤣🤣🤣
-
а то. на жаль, усі хочуть дітей🤮
-
велика. красеня ще можна, якщо добрий і мовчазний
-
так тут в універи одиниці ходили😂
-
Попередження номер 1 за неповагу до півчату
-
а може, мужики говно незалежно від країни🥰
-
Оголошення Ласкаво просимо Chalet Le Convivial de St-Calixte затишок, спокій, гармонія і тиша Ми будемо раді вашому візиту і зробимо все можливе для приємного проведення часу і подбаємо про відпочинок ! 𝙘𝙝𝙖𝙡𝙚𝙩 𝙙𝙞𝙨𝙥𝙤𝙣𝙞𝙗𝙡𝙚 📍 З 26 січня ,2024 Спа -8 осіб, більярдний стіл🎱 відпочинок у затишному шалі на березі озера Також Ідеально підходить для дистанційної роботи Робоча область зі столом 📍Le Convivial de St-Calixte ▪️ 1 година від Монреаля ▪️11 осіб ▪️4 спальні ▪️ 2 санвузли ▪️ Внутрішній камін ▪️ Більярдний стіл ▪️Настільний футбол ▪️ Спа ▪️ Повністю обладнане шале ▪️ Ski Montcalm за 15 хвилин ▪️ Аквапарк Atlantide Water Parc за 4 хв Забронюйте зараз! Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації 📌 пишіть нам на електронну пошту [email protected] або по телефону ☎️514-298 6378 CITQ: 297168 www.chaletsauquebec.com/en/36413
-
Я про те що так говорить про людей не по канадськи, а ми зараз все таки тут. Хоча я стараюсь уникать дскусій онлайн.Мені поки що зустрічались тільки розумні, при тому багато. може ми притягуємо собі подібних:) Бон сварі
-
Згадав собі слова Аристота і все зрозумів
-
*неправильну🌚
-
Я б більше хвилювався за не правильну орфографію
-
Ну пряма образа половині😂