Український Монреаль
-
Доброго ранку У чому цвях - ви не знаєте яку суму повинні повернути та як саме її повертати 🤷♀️ необхідно бути обачним та враховувати що за той період який ви отримували допомогу та інший дохід (зп чи стипендія) - ці гроші необхідно повернути. І через це я не розумію скільки у мене грошей - чи 3місяці*800 = 2400 я повинна повернути чи іншу суму та чи є якась пеня. Від працівників служби внятної відповіді я не отримала. Десь у чаті чоловік писав що це вже все ваше та повертати не треба а співробітниця сказала що повертати треба 🤷♀️ Тричі обдумати бо це державні кошти і якщо порушити правило це може бути загрозою у майбутньому :)
-
А чому тричі подумати? Якщо у вас якийсь досвід з приводу цього, розкажіть будь ласка тут чи в приватні , можна голосовим, якщо будете мати час, бо я теж думаю подаватись на неї.
-
Щонайменше, 3 місяці очікування. На весняну сесію люди чекають ще з жовтня та листопада. Тому скоріш за все на наступну потрапите
-
Фу!!! Як некультурно.
-
ну накажіть мене..
-
♈️ Овен 23 січня. ✨ Це не дружба, це якась фігня. ♉️ Телець 23 січня. ✨ Терези сьогодні пушка, підкати до них! ♊️ Близнюки 23 січня. ✨ ВАМ КРАЩЕ ЗАЛИШИТИСЯ ДРУЗЯМИ. ♋️ Рак 23 січня. ✨ На особистому фронті наближається тиша! ♌️ Лев 23 січня. ✨ Придивись до свого сусіда... а раптом? ♍️ Діва 23 січня. ✨ Тебе хочуть обдурити, обережно. ♎️ Терези 23 січня. ✨ Не вір усяким чуткам, будь адекватним. ♏️ Скорпіон 23 січня. ✨ Розкішний день, тобі сподобається (мабуть). ♐️ Стрілець 23 січня. ✨ Ти багато вередуєш... Тебе скоро обов'язково покарають! ♑️ Козеріг 23 січня. ✨ Постарайся бути чесним, хоча б сьогодні. ♒️ Водолій 23 січня. ✨ ГАРНИЙ ДЕНЬ НАМІЧАЄТЬСЯ. ♓️ Риби 23 січня. ✨ У тебе знову закохалися, заздрю. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
там багато чинників) треба ще на них податися (онлайн і вислати копію воркперміту). Потім вони будуть то все розглядати. з липня до середини серпня курсів немає. Наразі більшість чекає 2-3 місяці, то реально вам потрапити буде з серпня. Моя субєктивна оцінка
-
В кожному, треба пошукати.. В desjardins, ціле відділення "Caisse Ukrainienne Desjardins"
-
більшість людей в Європі працює на економіку цих країн, на економіку України пересилаючи гроші додому, писати те, що ви написали некоректно по відношенню до європейських країн, що дійсно допомагають людям з житлом, роботою, а не соціальною допомогою. на відміну від канади яка не дає рівно нічого крім шансу для потрібних їй категорій людей влитися в "біле суспільство", давши безкоштовну візу😔
-
Моя дочка без жодного дня біометріії летіла. На кордоні з Польщею зняли з автобуса, але протримавши 4 години відпустили, адже були білети на літаки. В Парижі не виходили з аеропорту, але не через тимчасовий захист чи біометрію, а через електронну візу. Коли їдете транзитом не має бути жодних проблем, яка країна пересадки у Вас?
-
дежардінс