Український Монреаль
-
Всім привіт, з 16.12 звільниться студія на rue Saint-Hubert, в районі Ville-Marie, 1500$/місяць (без додаткових оплат) За деталями пишіть в особисті☺️
-
В тут ви з Манітобські права автоматом змінили чи теж на іспит ходили?
-
Слухайте, скажіть як там Манітоба,я серйозно, якщо ПР тут не получится і перміт не продовжать,то треба щось робити (мені лише страшно що звідти багато тікають
-
Головне щоб робота була,от в Калгалі весело,в житло дороге і всі шукають роботу місяцями
-
Та я ото дивлюся, може роботу поміняю,ще є час до двох років,а як ні мо Манітоба або тут закрита віза, якщо куетівське чудо не буде
-
Мені змінили тут манітобські права клас 1 без екзаменів.
-
Та якщо ви тут мешкаєте то повинні за 6 місяців змінити на Квебекські, чи щось таке
-
Що ви маєте на увазі дійсні? Вони то дійсні і за межами Канади, але керувати ви можете тільки клас 5 і не в комерційних цілях. Якщо ви захочете десь працювати як водій наприклад, то вам будуть потрібні права Квебека. На мою думку легше екзамени здати аніж їхати до манітоби за правами, це дуже дорого вийде 🤷🏻♂️
-
Підтримую, Вінніпег і Монреаль, то взагалі дві різні Канади 😅
-
Я теж думаю в Монреалі дуже гарно,за Вінні доброго слова не чути, але якщо не отримати документів на продовження статусу то Вінні не найгірше що може бути)