Український Монреаль
-
Знайомий так 1,5 року їздив поки не отримав 5 клас…Але відповідь звичайно ні)
-
Добрий день, хто вміє складати резюме по канадському зразку? І вже знайшов роботу завдяки саме гарномв резюме? Напишіть будь-ласка в приватні, хто може допомогти, не безкоштовно)
-
Всім привіт! Хтось може підказати як довго мені чекати новий work permit? Я по приїзду в Канаду пройшов медицину і подав заявку на сайті міграційної служби на отримання нового work permit без обмежень. Вчора прийшло письмо в особистий кабінет що заявка прийнята і що я не можу виїжджати з Канади до отримання нового дозволу на роботу. Підкажіть будь ласка хто скільки чекав Бо мені потрібно виїхати в США на кілька днів і хочу приблизно розуміти коли зможу
-
💼 Webinar ЩО РОБИТИ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ WORK PERMIT 🇨🇦🇺🇦 🎬 LINK 🌐 youtube.com/live/L-5ZDULpTOc 🇺🇦 Language - Ukrainian 🎙 Speaker : RCIC Iryna Atamanchuk - licensed immigration consultant; ⏳ JOIN ONLINE 👇 📟 Date 09 December 2023 ⏰ TORONTO TIME - 10-00. 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet 🇨🇦🇺🇦 #ua_canada_cuaet #immigrationcanada2023 #studypermitcanada #workpermitcanada
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html Ось тут потрібно зареєструватися і подати заявку. На ютубі була покрокова інструкція українською як це робити, але не можу зараз знайти
-
Будь ласка)
-
Привіт , побачила цю афішу, раптом комусь треба
-
продаю сапожкі, шкіра, 39 розмвр, карло пазоліні
-
треба було їхати на кордон з Нью-Йорком
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, прилетіла мама, термін дії паспорта (в якому віза) до липня 2025 року, відповідно і віза і Work Permit до того ж терміну. Мама перед вильотом зробила ще один, новий паспорт терміном придатності до 2033 року. Чи можна продовжити візу на 3 роки та Work Permit, маючи новий паспорт? Як це можна зробити? Дякую.
-
Дякую за відповідь