Український Монреаль
-
Rakuten Kobo. Рекомендую. Є можливість купити, завантажити книжки майже будь-якого формату на відміну від Kindle
-
💼 Як перевірити ліцензію імміграційного спеціаліста🇺🇦🇨🇦 ✔️ Коледж консультантів з імміграції та громадянства (Коледж) ліцензує та регулює роботу канадських консультантів з питань імміграції та громадянства в інтересах суспільства. 🔍 ПЕРЕВІРИТИ ЛІЦЕНЗІЮ ІММІГРАЦІЙНОГО СПЕЦІАЛІСТА ✅ Тільки RCIC та RISIA зі статусом “Active” у Державному реєстрі можуть надавати імміграційні консультації або послуги: ◾️Active: ліцензіат з хорошою репутацією в коледжі, уповноважений надавати імміграційні послуги клієнтам. ◾️Active – Practice Restricted: Ліцензіат, практику якого було обмежено згідно з тимчасовим наказом або дисциплінарним висновком, прийнятим Дисциплінарним комітетом. Конкретне обмеження буде вказано поруч із статусом ✅ Ліцензіати з наведеними нижче статусами НЕ МОЖУТЬ надавати послуги: ◾️Leave of Absence: ліцензіат, який взяв відпустку. ◾️Resigned: ліцензіат, який повідомив коледж, що він більше не бажає займатися практикою ◾️Resigned – Called to the Bar: RCIC, який звільнився з коледжу, маючи добру репутацію після того, як став ліцензованим членом канадської провінційної юридичної асоціації (юрист). ◾️Resigned – While Under Investigation:RCIC, який відмовився від своєї ліцензії в коледжі під час дисциплінарного розслідування. ◾️Administrative Suspension: ліцензіат, дію ліцензії якого призупинено через те, що він не сплатив зборів, не завершив необхідні години CPD або не виконав інших адміністративних зобов’язань*, необхідних для збереження своєї ліцензії. ◾️Administrative Revocation:ліцензіат, ліцензію якого відкликано за невиконання необхідної дії протягом 90 днів після адміністративного призупинення. ◾️Disciplinary Suspension: ліцензіат, ліцензію якого було призупинено в рамках тимчасового наказу або дисциплінарного висновку. ◾️Disciplinary Revocation: ліцензіат, ліцензію якого відкликано в рамках тимчасового наказу або дисциплінарного висновку. Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
Я користувалася своїм покетбуком близько 8 років, а потім гарно сіла на екран своєю дупою :) Модель була стара і вже легше було купити нову електронну книгу, аніж міняти екран. Я на момент покупки kobo жила в Британії, то там чом усь було дуже дорого або ж важко купити покетбук, тому зупинилась на кобо і задоволена
-
Я теж не чула, допоки мій pocketbook не помер. Я замовила собі kindle з ризиком того, що я не зможу завантажити книжки, які купила на нашому форматі або з якабу. Як отримала kindle цей ризик справдився і я її повернула. І знайшла рішення у вигляді цього kobo (до речі канадський бренд) і спокійному можу вантажити будь-які книги
-
Не дуде то він канадійський - ракутен це японці. Вониж вайбером володіють
-
Думаю, що і ви і я праві :)
-
До речі, згадала про лізинг ще: зазвичай у ліз контрактах на машини є ліміт на кілометри. Типу якщо проїдеш за рік умовно більше 15к кілометрів, то будеш платити за кожен кілометр додатково. Багато хто з ньюкамерів купує машину ще й для того, щоб підробляти на убері. На лізинговій машині це стає майже неможливим саме через ліміт. Так що будь ласка не радьте брати машину у лізинг ньюкамеру!
-
Доброго вечора, шановні українці 🇺🇦 підкажіть будь ласка нотаріуса у Монреаль який може завірити документи для підтвердження диплому не за всі гроші світу Або можливо у когось є інфа, чи можливо знаєте якусь спільноту,що допомагає в цих питаннях. Буду дуже вдячна за допомогу 🙏