Український Монреаль
-
Друзі, вже у цей четвер 21-го грудня ми вирушаємо у заключну подорож до Різдвяного Квебек Сіті в цьому році🎄🏰 Це останній тиждень перед закриттям різдвяної ярмарки.🔥 Ми побачимо старовинне та найгарніше місто Канади, відвідуємо Різдвяну ярмарку. Покатаємося на санях вздовж чарівного міста. Та насолодимось різдвяним настроєм та багатьма іншими розвагами. Також ми відвідаємо найбільший водоспад Chute de la Dame Blanche🎅🏻 Також скуштуємо найсмачніші різдвяні Глінтвейни. Виїзд о 7:00 - повернення о 22:00. Водій забирає усіх з дому та розвозить по домівках.🏠🚕 Залишилось 7 місць Пишіть що ви від: Український Монреаль 🔥 Бронь поїздки у @brow_lamination або @MoishaCo
-
Куди треба їхати за ворк пермит,ви не вказали
-
Навіть не розумію що це таке але цікаво самому
-
t.me/Montreal_Laval
-
Це до мене?
-
Доброго вечора. Дуже потрібна допомога у пошуках україномовного бухгалтера у Квебеку для self-improvement.
-
А навіщо бухгалтер для саморозвитку?
-
) self-employment
-
Добрый вечер всем..подскажите пожалуйста я нахожусь в Монреале месяц ,,был в Европе с 22 года,получил в Германии параграф 24 уже просроченный,,подскажите пожалуйста я хочу попасть в Европу меня Канада выпустит напишите пожалуйста в личку ,всем спасибо и мира 🌍
-
Тут є установа але вона для емердженсі ситуацій. На турку вона не приймає