Український Монреаль
-
До 2 річниці війни!)) США прижало ряд країн, щоб ті розробили стратегію стягнення 300 млрд $ 😃 Цікаво, скільки до бюджету нашого дійде?😄😂
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161165878687 Також є PayPal [email protected]
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161165878687 Також є PayPal [email protected]
-
Гороскоп циганки на 22.12: ♈ Овен - ви на початку року та в кінці - це абсолютно дві різні людини, яку лише поєднують зайоби ♉ Телець - що вас дратує: 1. холод; 2. та все інше ♊ Близнюки - всі проблеми, які на вас звалюються - це для драматичності сюжету ♋ Рак - спортрежим ❌❌❌ авіарежим ✅✅✅ ♌ Лев - сімейний стан: є кому розповідати шо там на роботі ♍ Діва - секрет вашої краси - ігристе, секрет краси інших - теж ігристе ♎ Терези - хочеться дивитися на світ позитивно, але забули як це ♏ Скорпіон - настрій фліртувати і називати себе тактикою ведення ділових переговорів ♐ Стрілець - плани на день: та з понеділка вже (в крайньому випадку з вівторка) ♑ Козеріжка - перше правило детоксу: 1. відмовитися від колишніх ♒ Водолій - якщо не знаєте з ким святкувати Різдво, то час вже комусь надсилати вогники на сторіс ♓ Риби - якщо ви щось не встигнете зробити до нового року, то нічого страшного п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Скорпіон, Телець, Близнюки, Стрілець, Риби, Водолій Твій Гороскоп
-
♈️ Овен 22 грудня. ✨ Що з тобою? Невже закохався? ♉️ Телець 22 грудня. ✨ Давай краще поспимо. Важливі справи? Забудь. ♊️ Близнюки 22 грудня. ✨ Ніяких перепадів настрою і проблем не намічається. ♋️ Рак 22 грудня. ✨ Сьогодні у тебе не повинно виникнути труднощів, день буде легким. ♌️ Лев 22 грудня. ✨ Перестань жити спогадами. ♍️ Діва 22 грудня. ✨ Може позалицяєшся до когось? ♎️ Терези 22 грудня. ✨ СПАТИ СПАТИ СПАТИ. ♏️ Скорпіон 22 грудня. ✨ Тобі все одно не втекти від любові. ♐️ Стрілець 22 грудня. ✨ Забий на стосунки, полюби спочатку себе. ♑️ Козеріг 22 грудня. ✨ Дайте мені піцу, серіальчики і відчепіться, будь ласка. ♒️ Водолій 22 грудня. ✨ Ви були б класною парою. Але нажаль. ♓️ Риби 22 грудня. ✨ ТАК, ВИМИКАЙ ГОРДІСТЬ! 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Зараз кажуть люди більшість закрита, свята.. але можливо є і ті які відкриті?