Український Монреаль
-
ви думаєте я таких не бачив вони то є але явно не 80% і навіть не 20% і скажемо так ті 3000 криються першими 2-3 місяцями працюючої людини
-
Ну якщо воно у мене є, чому б не вигуляти.
-
Ні, я написала. Так, багато хто сидить і не робить. І я знаю також богато, хто тут отримав гроші і поїхав, навіть деякі питалися, чи можно заїхати, получити карточку, а грощі вже в Україні отримати.
-
Я теж дивлюся свої. Але це на одну 3т. У мене вже знімають добре і то треба час, щоб 3 зняло
-
так рахую в тому то і справа
-
Дуже рада, що ви усміхнулися
-
Щоб не було сперечать такі коментарі треба вилучати зразу. Бо думаю група створена не для них.
-
ну я за період з березня віддав під 14к фед податку і під 17 провінційного це не кажучі про вторинні типу сейлз таксу
-
Ви знаєте , я зараз також живу в іншій країні, і місцеві домагають набагато краще ніж свої українці. Бо оце "чому я повинна допомагати вмене все добре" якраз і показує найгіршу сторону. Бо коли місцеві питають, "а вам що свої не допомагать", то не знаєшь що і сказати. І ви знаєте життя така річ може повернути і в іншу сторону.
-
доречі от шось продивився я вашу інсту - якісь у вас на Закарпатті пальми дивні до Канади були😂😂😂 і написи не з того боку(або з того - кому як)
-
Сподіваюсь, що частину повернуть, зверниться до гарного бухгалтера
-
А ви звідки знаєте кому я допомагала, а кому ні
-
Я і не шукаю, навіщо
-
Так, але я знала куди їду, коли остаточно вирішили. І не задавала питань, що на глобус не натягнеш. І з чоловіком сама все робила.
-
так мої теж наче не сховані
-
ну скажемо так в вашій локації 2 було трохи простіше заробити на Канаду якщо порівнювати з середньостатистичною зп в Україні