Український Монреаль
-
І це катастрофа!!!! Так не має буте!!!!
-
Та яке
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦 МИ СВЯТКУЄМО ЗАВДЯКИ ЗВИТЯГАМ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ! Привіт друзі! Зараз військовим з 81-ї Бригади, 4 рота, де я мав честь служити, потрібна допомога. Їм потрібні окопні свічки, проте є кращий варіант - горюча паста для підігріву. Разом з волонтерами ми вже дещо встигли передати, проте потреби є, а зима довга. Збір на пасту відкрито. Запршую всіх долучитись до збору 🙏 🎯 Ціль: 5 000 ₴ На пасту Для Підігріву 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/5LYEhWVaH4 💳Номер картки банки 5375 4112 1123 8899 P.S. Також буду вдячний іншим варіантам допомоги.
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
Друзі MOISHA Company тількі но повернувся з нашими любими клієнтами з Omega Park, це було дуже круто🤩🤩🤩 І нагадую що завтра зранку MOISHA Company вирушаємо у новорічну подорож до Чарівного Квебек сіті🤩 Залишилось всього декілька місць і як завжди останні місця зі знижкою😏 Водій забирає зранку з дому і після подорожі привозить усіх до дому😏
-
Кому це потрібно¿ що роблять мітінги¿ Ви не наїлися демократії, не зрозуміли що таке гроші¿ Відкрийте очі трошечки ширше
-
Доречі сучасна демократія і парламентаризм як раз винайдені в Парижі (не беремо греків і римлян, а скажемо після феодалізму)
-
От теж хотів спитати - в сенсі наїлись демократії? Можна зробити вам вакцину тоталітаризму і вислати в Туркменистан. Бо тут є наприклад екзамен на знання демократичних цінностей в Кєбєку.
-
Як що ви не розумієте для чого мітінги і що вони роблять то балакати не ма за що, нажаль. А очі в мене відкриті як треба!
-
Ну не те щоб скоро - до квітня. Шукаєте бухгалтера. Несете всі інвойси/чеки за те що можна дедактити і всі доки що вам пришлють з роботи і інших закладів