Український Монреаль
-
Як оскаржити? Маєте досвід?
-
Виглядає як можна було. Але в мене був досвід влітку на Жан Талоні, біля хати товариша. Залишив під знаком машину. Знак був що можна залишати машину не більше чим на годину. Прийшов до машини назад за пів години і бачу як робітник виписує пенальті на машину. Після мого крику що година не минула і жестів на знак і на годинник, він махнув рукою та пішов, не виписав. Так що тут багато залежить від суб'єктів з тими пенальті.
-
фотайте знак і машину і оскаржуйте
-
Нема. Отримали штраф-90 cad за парковку в забороненому місці чи в заборонений час🤷🏻♀️
-
от гідрант - так можливо або перекриття драйввею
-
те що щось каже номер не показник взагалі правила так не прцюють є випадки з прибиранням снігу але то окремий кейс і там мають бути знаки всеодно
-
Може в'їзд у гараж комусь блокували, чи поряд із пожежною колонкою запаркувалися?
-
А ось ця примітка знизу, де номер телефону і текст «якщо інше не вказано»? Сьогодні набрала, говорить, що парковка дозволена сьогодні з обох боків вулиці. Але це і по знаку зрозуміло. Можливо, і вчора треба було ще набирати номер та слухати, що каже🤷🏻♀️
-
там зі зворотнього боку штрафу написанно якщо місцеві права то онлайн можна якщо ні то все складніше
-
Заборона з 1 квітня по 14 листопада
-
Киньте фото штрафу де розписане порушення
-
Я теж не знайшов де паркуватися поряд із 4007.
-
Там де жовтий бордюр - теж не можна
-
Де саме на фото машина стояла, бо зліва на фото не можна, а справа гідрант пожежний?
-
Там ще щось повинно бути на вулиці якщо так написали
-
Заборона з 1 квітня по 14 листопада