Український Монреаль
-
Дзера каже що з минулого року підходить
-
Не підходить як я бачу по пек
-
Я з вами цілком згодна,що два роки досвіду то не рік,і англійська 4 то не франсе 7, бодай і усна, але треба просто подивитися де є шанс на ПР і забути на час що ти лікар,чи айтішник,чи ще хтось, треба працювати в м'ясопереробних,працюєш, тут немає іншого виходу, але в тебе на вулиці хоче б -5 а не -35 як в Альберті)
-
Я знаю вже дуже багато випадків, коли люди з Квебека тікають, і не тому що вони склали лапки і нічого не роблять, а тому що умови економічноі імміграціі - тут складніші за сусідні провінціі. 1) Пошук роботи. Ви пишите що вийшов з літака і одразу пішов працювати на НОК потрібний - таке дуже дуже рідко відбувається, і в основному у тих людей які вже до Канади готувалися до іміграції. Навіть по айтішці, котра тут мілкалаа вище, багато хто шукає роботу від 1 місяця до пів року. А це при тому що айтішка ще в виграшному становищі. 2) У вашому плані - нема очікувань взагалі. На той самий французький очікування може бути пів року. Плюс ще можуть бути місцеві приколи з навчанням, коли людей просто виганяють, бо треба когось вигнати. Варіаціі приіхав у Квебек, працюємо баристою (мій найулюбленіший приклад) вчу французьку - ще може поламатися на тому що не у всіх тут є гроші, наприклад підтримувати себе під час пошуку роботи, або пошуку і очікування французького. Плюс закладайте ризик на те що може бути як у деяких тут, працюєш в садочку, а потім хоопппааи - і діти закінчилися - і скорочення штатів, або грошей просто не виплачують. Дуже багато змінних які ви не враховуєте. І ховаєте під фразою - одразу пішов, одразу вивчив, одразу все знайшов
-
Та я говорю що ти забуваєш про свою роботу якщо вона хоч і підходить по ноку але ти вакансію скоро не знайдеш,я про те що ти йдеш по потрібному ноку, але не тому що хотів, наприклад, йдеш різати м'ясо в Максі 😂, або меблі складати,чи ще щось,бо менеджер то хоч і про тебе але на даний момент тобі не досяжно, якось так
-
Моя проблема в тому що я образу не звернулася до адвоката,а думала що сама у всьому розберусь(
-
Я дуже люблю французьку, це мотивувало вчити. Але ревіла я над завданнями не раз, вчиш-вчиш, а як на місці стоїш.
-
Є ще варіант, наприклад, якщо є офіс в Онтаріо. Вас реєструють як працівника того офіса, працюєте віддалено живучи в Монреалі і подаєтесь на ПР там. Якщо по нокам і мові все ок - ПР через півроку. Мій друг так робив у 21му, коли фірму почали дрюкати за франсе і він, плюс ще декілька вже хотіли звільнитися. То він там когось попросив за допомогу з адресою, щоб пейстаби туди йшли для підтвердження «перебування» в Торонто і вуаля! Ще один співробітник і така сама схема, але з адресою в Оттаві, де друзі жили. Не впевнена, що це легально, але таки отримали статус дуже швидко
-
План робочий , єдине незрозуміло, навіщо два роки працювати на такій роботі в Монреалі, якщо можна попрацювати півроку в Манітобі. Я, як і багато хто, приїхав саме в монреаль, бо тут була перспектива у висококваліфікованій роботі, а не йти відкидати сніг за 18 за годину