Український Монреаль
-
Якщо єдиний квиток - то не можно.
-
доброго вечора скажіть будь ласка як дітину можна записати до школи по приїзду до монреаль дякую
-
12 років 6 класа учиться
-
Я не володію польською мовою))
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка,хто де переводив карту щеплень?
-
Щиро дякую ❤️
-
Через сайт бонжур санте вписуєте свої дані мед.карти страховой і код поштовий, покаже найближчі до вас волк ін клініки, в період з 18.00 до 18.10 можна взяти зустріч на наступний день до лікаря, а там уже можна буде попросити направлення до вузького спеціаліста
-
Питання, до зубних лікарів, або тих хто в темі🙏🙏🙏 Дуже болів зуб, напухла щока. Звернулась а клініку минулого четверга. Діагностували запалення в каналі зуба. У нас, в Україні, в таких випадках кладуть лікарство, щоб зняти запальний процес, ставлять тимчасову пломбу, а через певний час - ставлять постійну. Тут просто перепломбували і все!!! Зуб боліти не перестав(((. Вчора знову була в клініці, говорила з лікарем, він сказав, що може видалати зуб, або пів зуба. Ліки, щоб зняти запальний процес, виписати відмовився. Я просто в шоці від такого «лікування» 😭. Питання наступне: чи це нормальна практика? Яким чином можна позбутись постійної болі, бо вже другий тиждень неможливо ні їсти, ні спатм…..😭
-
Написала вам у дірект Я лікар стоматолог але працюю асистентом
-
До речі якщо тут є ще лікарі які збираються підтвердити диплом буду рада знайомству