Український Монреаль
-
😓 ⚡️ Що потрібно зробити, коли покидаєш Канаду🇨🇦 ◾️ Закрити кредитні картки в банку; ◾️ Розірвати контракт з домашнім інтернетом (або переоформити на нового орендаря); ◾️ Анолювати телефоні номери; ◾️ Розрахувати податки; ◾️ Закрити всі кредити на товар, які ви брали (виплатити сумму залишку); ◾️ Анолювати страховку на автомобіль; ◾️ Пререздати житло, якщо у вас договір ще не закінчився. ✔️ Можливо це неповний перелік дій, які потрібно зробити. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
🎤 Монреаль – одне із міст де пройде наш зимовий міні-тур Канадою.🇺🇦🇨🇦 ⚡️Чому варто до нас прийти? ▪️ Бо ми смішні, а сміх продовжує життя та рятує від стресів і депресій ▪️Бо коли ж Ви ще почуєте наші золоті жарти, які вже чуло пів Торонто? ▪️Бо це хороший варіант, як не банально провести свій вечір з друзями, рідними тощо ▪️Бо це чудова можливість зануритись у спогади про дім, серед української спільноти ▪️А ще, бо це підтримка своїх, адже ми перші хто почав розвивати український стендап на теренах Канади задля донатів на ЗСУ, і без вас - ця місія неможлива! 😅 Хух, нарахували 5 причин, але ж їх то є більше😉Тож приходьте, не пожалкуєте🤍 🎟 Квитки👇 BUY 🎫 Monreal 📱 Бесіда міста Монреаль - t.me/montrealukrainians
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
Я також думаю, що не логічно, якщо будуть однакові питання на перездачі. А мені канадські друзі кажуть, що однакові 🙈
-
За перший блок не знаю, але я перездавала 3 блок і там було декілька питань, які повторювались з попередньої спроби.
-
В якому сенсі?
-
Граєтеся в лохотрон ?)
-
В прямому. Є сайти такі дублікати такі як наприклад Softrip.org Вони кажуть що то робота. Вам потрібно виконувати завдання і ви отримаєте комісію. У вас час від часу робиться мінус і треба поповнити в USTD і що раз більше. Так ви можете втратити всі гроші і залізти в борги. Оголошень на фейсбуці таких багато
-
Ну а до чого тут якщо людина хоче просто юсдт купити? Я їх і в житті користаю. Не бачу звʼязку, хоча все може бути. Через юсдт як мінімум були варіанти витягати гривні за кордон. В стилі карта гривня -> binance p2p купівля usdt -> wise або локальні рахунки. Це як казати що шахрайство при купівлі євро, бо шахраї його використовують.
-
Ну це факт. Лохотронів з криптою не менше ніж всіх інших а то і більше через ілюзорну складність у відслідковуванні(або через те що шахраї в неї вірять)
-
Купити за валюту можна USTD, але треба бути обережним. Я попереджаю про сайти які витягають гроші. Їх звідти майже неможливо повернути