Український Монреаль
-
Дякую, не знала. Скиньте будь ласка локейшн мені в приват!
-
en.wikipedia.org/wiki/List_of_internet_service_providers_in_Canada
-
Так треба. Оподоткування залежить від сумарного доходу
-
Там прийде релеве від міфі по пошті
-
Підкажіть така ситуація орендував кімнату(3 кімнатна квартира) на 4 місяця в Монералі в організацій через місяць власник підсилив араба в одну кімнату а потім туда заїхало ще 5 через тиждень жити стало просто неможливо на якінебуть скарги мене ігнорували в організацій через 3 тижня і 4 письмові скарги і попередження шо зїду які також проігнорували я зїхав бо не міг так далі жити з ними і відразу як зїхав мені відписали шо я повинен оплатити весь термін проживання або суд по вигляду це якийь такий скам щоб висиляти людей і відразу залякувати контрактом, оскільки раніше ігнорували шо можете порадити в такій ситуацій намати адвоката? заплатити і забути? шось інше?
-
Усім доброго вечора! Хочу висловити величезну подяку В'ячеславу за сеанс мікрокінезіотерапії, який дав чудове та швидке зцілення та гармонізацію мого тіла. Мій перший раз був сьогодні. Прийшла з проханням прибрати відчуття напруги в ділянці шиї. Після сеансу все пройшло, (я трошки поспала, прокинулася) голова стала свіжою, енергія циркулює у всьому тілі. Від цього почуття бадьорості, цілісності та найголовніше - зникло відчуття туману в голові та напів-сконцентрованості) ... Ви запитаєте, чи раджу пройти курс мікрокінезіотерапії - я скажу, однозначно , ТАК. Сама спробувала і вся моя сім'я. Всі задоволені. Просто, дякую, В'ячеславе! Рада, що познайомилася з Вами. Бажаю Вам тисячі "дякую" від Ваших майбутніх пацієнтів! Здоров'я Вам, сил та часу на все та всіх!
-
www.tal.gouv.qc.ca/en/signing-a-lease/joint-tenancy
-
Припугніть цими моментами і уважно почитайте контракт
-
www.tal.gouv.qc.ca/fr/