Український Монреаль
-
Добрый день ,подскажите кто в Монреале снимает жилье и работает?Какие доходы/расходы в % соотношении,как люди местные идут на контакт ,какие они в быту и тд? Был 4 дня в Монреале и 3 Торонто,неизвестно почему мне Монреал больше понравился,хоть французский ноль
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати - Крістіна. Я організовую безкоштовні ОНЛАЙН майстер-класи з компʼютерного дизайну,програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класах вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 29.02
-
Куплено пріпейд Virgin 29 (взяли 34 дол), через 10 днів прийшов рахунок ще на 107 дол, по сервісному номеру сказали що це фройд бутіка, бо в рахунку тариф 38 і плата за активацію ще раз, в бутіку хлопчик каже це не я продавав, шукайте хто продав. Питання, що буде якщо викинути номер і не платити?
-
Revenue Canada
-
-
В Мене була така ж ситуація і я не ризикнув не сплачувати так як підписував договір на планшеті у консультанта і там була сума 60$ за підключення. В тебе на ємейлі повинен бути той договір з твоїм підписом. І це при тому що консультант мені казав що 60$ брати не будуть так як я до цього пробував замовити онлайн ( а онлайн безкоштовно), но мені видавало помилку. Коротше кажучи раджу сплатити і наступного разу в Канаді читати що підписуєш так як воно може розходитися з тим що тобі кажуть