Український Монреаль
-
Мій чоловік працює сьогодні і думали, що не вийде приїхати, але відпросився наскільки можливо раніше, та ми все одно рівно о 16:00 не встигнемо.. Нам їхати десь хливин 40-50, виїхати зможемо о 15:30. Підкажіть, одразу почнеться «хода»? Щоб розуміти, де вас потім шукати🥲 І, якщо є думки, підкажіть, де можна поблизу запаркувати машину?🙏
-
Мені всі місцеві друзі рекомендували td.мобільна апка непогана. Перший рік було безкоштовне обслуговування. Зараз 16.95 на місяць. Але це не найдешевший тариф. Кредитну картку мені запропонували через місяць. Серед альтернатив мабуть rbc та scotiabank. В scotiabank також непогана мобільна аплікація. За rbc нічого не скажу
-
а не простіше просто взнати які компанії найбільші і піти туди? банк - найбільший РБС, чекінг акк 1 рік безкоштовно кредитка на 2к без роботи роджерс і белл - найбільше оператори, всі інші їхні дочки і не мають своїх сіток, белл працює як воля у Києві, хто знає, хто не знає, не треба туди йти
-
Так 300 це ще 4g
-
Та нормально бел прцює(як мінімум в плані pon альтернатив немає)
-
Рік з ними За рік 1 дзвінок купи крейв 0 лівих рахунків По якості інета - якщо оптика то норм(1500 мбіт за 74 бакса - промка ще того року) Кабель не юзав - не скажу
-
Ну. Теж саме чув про роджерс так що тут субʼєктивно
-
Підходьте на будь яке перехрестя з Saint Catherine, ближче вже до Phillips Square, хода закінчиться там і буде ще молитва, мабуть, промови тощо
-
Збір в першій точці на Guy на 15:30