Український Монреаль
-
Доречі так - теж цікаво. Можна в пп)
-
Не згоден. Звісно, за вас всю робуту ніхто не зробить... але деякі аспекти консультант підказати може. Наприклад, після рандеву я попросив свого директора підкорегувати назву моєї посади на ту, що більше відповідає потребам імігаційних програм. Треба самому читати, питати + консультуватись. Але у кожного своя думка. Це лише мій погляд.
-
Вмовив)
-
Тобто у вас посада не відповідала ноку потрібному і після консультації стала відповідати ? Робити вигляд , що даєш важливі поради і дійсно радити що треба - цн різні речі.
-
ну як на мене там забагато шарлатанів через це і довіри немає бо є іноді консультації від яких волосся дибки
-
Я можу на своєму прикладі підтвердити що такі зміни NOC можуть відбуватися. Ба більше, деколи це підказують робити працівники посольства на інтерв'ю, як було в моєму випадку.
-
Якщо людина обвальщиком працювала, то спробуйте магазини, там більшість робіт за цим фахом.
-
🇺🇸🇨🇦 buy 1.345 ... sell 1.360 🇪🇺🇨🇦 buy 1.460 ... sell 1.475 🇵🇱🇨🇦 buy 0.310 ... sell 0.370
-
sharifxchange.com/en/
-
Всім привіт. З задоволенням ділюсь враженнями від поїздки на Ніагарський водоспад. Все було за заявленим планом і навіть краще (наприклад, Торонтоі і днем, і вночі). Їздили з організатором тура Михайлом (він же гід і водій) на свіжому мінівені. У Монреалі всіх зібрали з домів, а після повернення, розвезли по домах. По дорозі за бажанням робили декілька перерв/зупинок для невеликих покупок і перекусів, що дуже облегшує дальний шлях. Побачили популярні місця Торонто як днем, так і вночі. Точно також і водоспад, як вночі, так і наступним днем. Ночували в готелі у Ніагара Фолс. Крім красивих видів Торонто і Ніагари, дуже пощастило і з людьми, групою, яка зібралася, що немаловажно при подорожі незнайомих один одному людьми. Була дуже приємна атмосфера. Дякую за круту подорож Moisha Company, Михайлу і групі 🎊✊️🎈. Рекомендую ✔️.
-
Добрий день! Чи має хтось контакти ЛОРа чи може знає, як можно швидше потрапити на прийом до лікаря, буду вдячний за любі поради, гарного дня !
-
Так, в аеропорту ви зустрінете волонтерів і вони вам нададуть
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, можливо зараз записатись в консульство, отримати довідку про несудимість? Коли зʼявляються нові дати на запис?