Український Монреаль
-
Я маю на увазі що бісить коли люди з піною в роті розказують як прекрасно було в радянському союзі і що країнам треба бути разом, при цьому живучи на інших континентах
-
t.me/montrealukrainians/189662
-
t.me/montrealukrainians/200103
-
Вроде хочуть , але бояться про це говорити . Бо рашики їм напихають і «можем пафтаріть» і «на Берлін» ( пофіг що Берлін і Канада то не то … але ми то їх знаємо 🤦♂️😬) і гроші то все таки вони в рашу перевели. Тому сильно вголос проти скреп нічого не кажуть)) Далі сюжет обривається
-
Там є сюжет в ютубі ( не один ) як сімʼя канадців ( він , вона та 9 дітей ) повелись на рос пропаганду як там круто , скрепи, та як захід загниває з нетрадиційними цінностями. Якісь там ще аргументи для вестернізованих людей. Вони повелись , та все продали і поїхали до раши. Перевели туди всі бабки в ніжній новгородььь. Їх спочатку зустріли з почестями , розкрутили по тв)) ютуб ))) тишо тишо… )) русаки ім там компліментів насипали в коменти , на почту і тд А потім вони почали трохи розуміти , шо не так сталося як гадалося і шо скрепи, то штука канешна прикольна … Але є нюанси))). Заблокували їм всі кошти ( певно тимчасово ). Вони пожалілися на ютуб каналі , і русаки їм насипали шоб вони валили в свою Канаду , США і насипали добряче . Шо бідні ті канадці і сльози , а потім вибачення записували на свій ютуб для рашиків , шо не хотіли обідить 🥲😬😬 Шо з ними далі , поки неясно. Якось так. Люди дивляться якийсь контент , він на нас всіх вливає і формує світогляд. Вони з рашиками не стикалися та не розуміють. З багатьма іншими націями вони теж не стикалися та теж їх не розуміють , але мають якусь думку про ті нації. Можливо стереотипічну якусь . Ми в принципі так само. 🤷♂️
-
Я все розумію, але я особисто говорила з місцевими людьми, які намагалися мене переконати, що краще за мене знають, що зараз відбувається в моїй країні. Напевне, це природньо, що на даний час ми не спілкуємось.
-
В Італії те саме знайдете і у Франції теж , в Німеччині і Голландії також. В прибалтійських країнах теж вати багато і мені розповідали шо і як в моєму місті в 14му починалося 🤦♂️. І про «восімь лет» «малчікі в трусіках» У русаків дуже крута пропаганда , одна з найкращих. І вони над нею працювали і працюють десятиліттями. А ми тіки тіки почали. 🤷♂️
-
В моєму випадку це були люди які ‚не люблять Америку‘, тому в цій ситуації думають що в Україні воює Америка, а росія ніби як відбивається і захищає свої інтереси, бо дві країни ніби як сусіди і мають багато спільного, мови схожі, люди теж. Мої спроби говорити про історію були марними
-
У Вашому аккаунті має бути вже прописана Ваша адреса і тоді просто завантажуєте void check