Український Монреаль
-
www.facebook.com/share/p/oztFUA6VwmNtec1c/?mibextid=oFDknk
-
Я маю хорошого з України можу дати контакти...
-
Доброго дня! Перепрошую, чи ви знайшли мастриню?
-
Дайте в ПП, будь ласка.
-
На сайті є перелік клінік, ціна від клініки до клініки може відрізнятися. Ми робили тут cliniqueabikhzer.com/
-
маркетплейс - furniture - радіус 3-4км..
-
В цій клініці все займає біля 4х год+\-
-
Всім привіт! Може хтось в курсі, на сайті не знайшла інформації. Чи можно зараз в Монреалі отримати хелс кард зі страховкою (віза cuaet, wp до 2025р), якщо була хелс кард у іншій провінції в минулому році?
-
Сьогоді волонтерила в школі французької, як перекладач для новоприбулих українців, які тільки починають вчитися на 1 рівні. Повинна була перекладати на українській-російській мовах. Прийшла також жінка, яка приїхала з росіі. Так ця жіночка дуже голосно сказала, що не сяде навіть в один ряд з українцями і пересіла на інший ряд, де нічого не розуміла. Дуже було неприємно, українців було десь чоловік 12, всі чемно сиділи, ніхто не подивився навіть в іі сторону. Дуже гидка була ситуація. Я підійшла до директора школи, пояснила, щоб звернули увагу на поведінку нової студентки. Попереду навчання, ясно, що буде вчитись в одному класі з українцями. Навіть в цій ситуації наші люди повели себе дуже чемно, на рівні вихованих людей. Але було мʼягко кажучі неприємно.
-
Звісно потрібно. Пс ви конкретизуйте який сертифікат. Він не один якщо що