Український Монреаль
-
Добого дня! Підкажіть- чи надає "ворк перміт" виданий по візі "CUAET", право працювати (напиклад "убер") , та піти на навчання? маю стаж, та навики роботи сантехніком, але розумію, що потрібна буде місцева "корочка". Чи потрібно по прибутті в Канаду отримати "стаді перміт"?
-
В десерре є сайт, можете на ньому глянути, чи є там потрібне
-
Бачила щось в DeSerres Ще можете на амазоні подивитись
-
Підскажіть будь-ласка, де можна купити для вишивання чи в’язання інструменти?
-
РОБОТА В НІКОЛЕТІ. Новий об'єкт у сфері клінінгу;) ДЕ? Уважно дивіться локацію. École nationale de police du Québec, 350 Rue Marguerite d'Youville, NICOLET, Quebec J3T 1X4 КОЛИ? З 1 січня. Графік може змінюватися. Але праця на постійній основі. Маємо можливість будувати графік на всі 7 днів на тиждень. ВИМОГИ? Відповідально ставитись до своєї праці, мати хороший настрій і бути доброзичливим. Знання мов дуже вітається. СКІЛЬКИ $? 16 на годину. 128 на день(8 годин праці). 640 на тиждень(якщо працювати 5 днів). ЯК ЧАСТО платять? Перший раз - у першу п'ятницю. Наступні рази - кожні 2 тижні. ЗВ'ЯЗОК? Будь ласка, не дзвоніть одразу. Чекаємо на ваш короткий опис себе на телеграм або вацап: +14389280444 або тут в фб.
-
а де забронювати можна?
-
Ахахаха Берегіться, не дратуйте мене, щоб я не кричала😅
-
Добрий день , ми купували із Німеччини у компанії lufthansa! Маленький лайфак - дивіться білети туди і назад з інтервалом в 1-2 тижні ! В дві сторони дешевше ніж в одну
-
Я писала про тих, хто вже виїхав
-
Не виїхали, бо не можуть. Хоча мої знайомі дали хабаря і все на тому.
-
А чому не автобусом?