Український Монреаль
-
Ніде. Poutine - це їжа наче повернувся в студентський гуртожиток.
-
Ну, абсолютно аутентична захiдна культура з унiкальними стравами🤣
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, если прилететь в Монреаль, волонтеры встретят? Дадут временное жилье, когда зайдут деньги( одноразовая помощь) на счет? Я лечу с 3мя детьми, денег в обрез. Должны были перевести деньги за прод квартиры, но банки удержат их до конца апреля. Не хочу остатся с детьми и без жилья и денег. Подскажите, Кто-то прилетал в Монреаль. Спасибо!
-
Здрастуйте, підкажіть будь ласка, якщо перелетіти до Монреалю, волонтери зустрінуть? Чи дадуть тимчасове житло, коли зайдуть гроші (одноразова допомога) на рахунок? Я прибуваю з трьома дітьми, грошей обмаль. Мали переказати гроші за прод квартири, але банки утримають їх до кінця квітня. Не хочу залишитися з дітьми і без житла та грошей. Підкажіть, хтось прелетiв у Монреаль. Дякую!
-
через те, що програма закривається 31 березня! На мене чекати ніхто не буде. Гроші мені виплатять за квартиру, але наприкінці квітня. Я знаю добре французьку, німецьку та англійську. Я зараз у Парижі, квитки прямі та дешеві до Монреалю, тому що це місто побратим..Можете мені відповісти по суті мого питання вище, я буду вдячна за будь-яку відповідь.