Український Монреаль
-
Воззʼєднання сімей дуже туга історія взагалі) Але мені імпонує більше США в цьому плані. Можеш приїхати якщо був на території України за пару тижнів до війни і тільки один раз. І працюють і з родичами тусять, а тут пишуть 200к+ приїхали, але по статистиці знайомих, можна прикинути, що наразі дай Бог 80-90к тут, інші погости/потуристили/постраждали та поїхали
-
На жаль про ,туристів ‚це правда
-
Я мала на увазі людей, які приїхали сюди з України, не з Європи , де вже є обжите місце
-
Вам все поагресувати в мою сторону болить) Ідея куает була для родичів, ідея, карл) Враховуючи що всі країни приймають всіх, то воно і переросло в глобальну хвилю В США спочатку тільки родичів брали, як і в Австралії. Ну або дуже близьких друзів Успішно доїхати назад 😉
-
Згодна. Інколи писати щось в інтернеті з бажанням це обговорити може бути шкідливо для здоров‘я . Я мала на увазі себе, почавши тут цю тему
-
При чому тут паспорт? Маємо ситуацію коли людям нема куди повертатися. Якби Канада визнала б біженцями, то всі б і паспорти здавали. Ваша теза про куает для родичів- не має ніякого підтвердження. Якби він замислювався б для родичів- було б як в Новій знландіі. Зараз маємо цікаву ситуацію- українці по факту біженці. Іх так називають як медіа, так і представники уряду. Але юридично усі пррфессіонали зі знанням мов і контрактами на 85к+. Що створюх складність. Для людей які сюди втекли від війни 3 роки на вивчення мови і пропрацювати 2 роки на кваліфікованих роботах- може не вистачити від слова зовсім
-
Біженець: здає паспорт - отримує документ що він є біженець) інших схем поки не придумали. Перша ідея була для родичів, чого і програму в жовтні організували. Але в мене ж немає пруфів, тому хай буде як в офіційних джерелах) тимчасові робітники Чого і пишу, що найбільш адекватним виглядає продовження дозволів на роботу.
-
Та його ніхто пропонувати ніколи не буде) Знаю пару випадків, але то більш винятки. Один чоловік в перші дні війни був на човні і вийшов в Монреалі і запросив укриття Інший, повістка Хоча, глянемо що там наприймають бажаючі всіх повернути. Може опція запросу виросте)
-
Україна знаходиться в списку ADR. Навіть якщо закінчиться дозвіл WP з Канади не зможуть вигнати. А сенс Канаді мати 150-200к людей без ворк пермітів яких не можна вигнати? Тому буде інша кнопка на сайті чи така ж сама де можна буде податися і отримати новий ворк перміт і працювати далі. www.cbsa-asfc.gc.ca/security-securite/rem-ren-eng.html