Український Монреаль
-
Я з відносним хейтом лише до тих, хто їде із зворотнім квитком через 2 тижні. Ваш текст дуже схожий на всіх, хто приїжджає лише за ворк пермітом. Ви всі такі нещасні, і як самі кажете, у кожного все херово, треба ж розуміти ситуацію… Якщо за 2 роки війни ви не знайшли часу щоб завершити свої справи в Європі чи Україні (основні фрази), то я розумію, що наступним вашим повідомленням (десь через пару тижні, як гроші прийдуть) буде як закрити рахунок онлайн Вдалої мандрівки
-
Якщо ви їздите без наміру про повернення, як всі нормальні люди, що чіпляються зубами далі за все що тут відбувається, то ніхто вам поганого не скаже. Просто, коли люди, через 2 роки війни і чогось, під закриття програми, пишуть що я приїду, поживу в готелі, зганяю на ніагару (то щоб всі поняли, що я майже американець північний) і поїду закінчувати справи в Європу, то ясно що серед українців таких ділових з відкритими справами, ну може людей десять) а тут майже кожен 😉 Писав вище, аби то не було так масово, і канадійці особисто мені не казали про цю категорію недобіженців, може мені б було пофіг, а так, то несіть гімно і вентилятор 😕
-
Монрелівці, хто стикався з такими сюрпризами? Вчора купили сім картки і вже на одну прийшло повідомлення про якийсь штраф за паркування. Ми навіть наміру не мали брати авто та ніде не показували що в нас є права. Дуже цікаво…
-
Якби не було корупції то не була в Україна такою бідною і люди такі обкрадені. В Україні найродючіша земля. Я мовчу про іще Про те, яку зброю в свій час безкоштовно відали і скільки вона коштувала. Україна могла сама допомагати. А не тепер люди жебракують, дехто втратив все, що мав і намагаються якось вижити. Тому засуджувати людей я б на вашому місці не стала. Знаєте як в біблії- хто без гріха нехай кине в неї камінь. Тому не думаю, що всі ті, що тут осудливо щось розписують святі. Навіть можна взяти те, що в країні війна, а вони не захищають країну, а в Канаді дивую і думати забули, що там відбувається.