Український Монреаль
-
Дівчина шукає терміново якесь житло в Монреалі за невеликі гроші. Якщо хтось щось може підказати напишіть будь ласка мені
-
Та вона сама хотiла, я вiдговорив, бо часу займає багато а доходу з того багато не буде, хай краще вчиться
-
Здається кімната для студентів або молодих фахівців навпроти метро Saint Henri orange line. 925$ в місяць усі комунальні послуги та меблі включені. Кому цікаво пишіть.
-
На Етсі можна такі за хороші гроші продавати. якщо вона займається продажем ☺️
-
Я в'язати давно перестала переключилась на вироби з бусин.
-
Дуже дякую, передам ïй що похвалили
-
Згодна, часу багато займає. Я виробляла вироби після роботи. Дохід залежить від ціни. В Польщі я брала ставку за годину множила на час роботи і матеріали і виходила нормальна ціна і плата за виріб. Так ручну роботу важко продавати, потрібно найти аудиторію😑
-
Щось ви погано там ходили Зелень взимку пташки-риби-тварини хоч і не багато
-
Є, але зазвичай то мости, просто проïжджаєте а потiм вам приходить квiтанцiя. Ïï можна сплатити кредиткою або вiза дебiт
-
Є мости платні сплачувати - потім рахунок прийде
-
24/7
-
Можливо хтось знає до котрої години працює міграційна служба в аеропорту? маю проблеми з ворк пермітом( Дякую за будь яку інформацію)
-
Підкажіть на яку суму треба поповнити chatr,щоб розблокувати номер телефону? Про свій тариф дізнатися не можливо так як отримав картку від волонтерів і вона була вже зареєстрована на якість дані тому увійти до програми на сайті чи телефонні неможливо, щоб дізнатися тариф по номеру своєму.
-
Знавці, підкажіть де можна купити київський торт (крім епікюру)