Український Монреаль
-
Максимум 1400, не залежно від кількості осіб
-
Зазвичай 800+400 стандартно, але кожне досьє розраховується індивідуально. Мені через пару місяців зменшили до 800+377 😏
-
Скажіть будь ласка по фін допомозі від Квебек 1 дорослий та 1 дитина 17 років, яка сума повинна бути ?
-
Звернутися в ЧХ
-
Добрий день. Хто вже заповнив заявку на продовження ворк перміту і можу проконсультувати? Питання в наступному: я, чоловік і донька подавалися як родина, я основний заявник, при завантаженні документів графа з завантаженням фото є тільки в переліку моїх документів. Потрібно лиш фото основного заявника чи я щось невірно заповнила напочатку?
-
Що потрібно для продовження проживання в готелі? Просто звернутись в Червоний Хрест чи потрібен якийсь папірець від готелю?
-
Рекомендую привезти краплі Тобрекс. В малої кон'юнктивіт, витратила 2 дні, в аптеках, уржансі, клініці 🤯щоб отримати ці краплі. Та ще й виявилося, що ramq не покриває, бо не активована картка?? Я вперше нею користуюся, не знала про це 🤨
-
Напишіть і мені, будь ласка 🙏
-
4383374926
-
Увага! Шановні українці у випадку якщо у вас виникла ситуація: вас достроково виселяють з готелю або ви не можете знайти тимчасове житло. Hôtel Terrasse Royale пропонує спеціальну знижку 50% для наших співвітчизників, із можливістю проживання до 7 днів. Приїжджайте за адресою 5225 Côte-des-Neiges Rd, Montréal, QC H3T 1Y1 та реєструйтеся на ресепшн. terrasse-royale.com/ Поділіться цією інформацією, щоб допомогти іншим у потребі знайти тимчасовий притулок. Будьмо підтримкою один для одного у цей складний час. 🇺🇦💙💛
-
Доброго дня Підкажіть якщо хто знає. Коли На airnbnb знімати квартиру на місяць 1500 наприклад , то там ще є комісія від самого сайту 300 з чимось та за клінінг. Так от в цю суму такси провінції Квебек не включені ? Чи потрібно їх комусь кудись плати окремо ? Дякую
-
Це ціни якщо починати з Монреалю поїздку і закінчувати в Лаваль
-
Можна на місяць взяти Zone AB і буде один. А так різні