Український Монреаль
-
Не норм(
-
Я думаю, що їм для звіту це потрібно, особливо, якщо Вам надали готель чи забронювали таксі. Не переживайте)
-
Скажіть будь-ласка, чи має право фотографувати work permit український працівник в організації CSAI ? Тим бiльше, якщо людина не дає дозвіл фотографувати персональні дані Work Permit ? Але працiвник говорить що в нього право по закону фотографувати , навiть тодi працiвник робить фото Work Пермiту коли бачить що власник ворк пермiту не дозволя! Адже work permit це персональнi данi , якi навiть у банку не фотографують i не фотографують в сервiсному центрi, коли видають SIN, але працiвниця украïнка CSAI на словах сказала що в неï всi права на це i зробила це!!! До кого можна звернутися з цим питанням? Дякую
-
Там легко її заповнити без знання англійської навіть. Просіть у банку воїд чек. Вам дадуть реквізити рахунку.
-
Вони мають право це робити. Для звітів паспорту може бути мало. У банку в нас теж сканували Work Permit. Мало того, ще й рієлтор може просити дозвіл на роботу. Тож не хвилюйтесь. Тут персональні данні мають бути в доступі.
-
підскажіть хто в курсі чи це норм приїхав в Монреаль із сім картою чатр придбаною в Торонто та мені прийшла смс що я в роумінгу й в смм пише тарифи як в роумінгу
-
тобто Квебек з Торонто як окремі країни з роумінгом?
-
chatr: Happy travels! You’re now roaming. Usage rate: $6/min $0.40/txt $30/MB (+ taxes). For more info dial 1 514 734-7232 (free of charge). chatr: Bon voyage! Tu es maintenant en itinérance. Tarif à l’utilisation 6 $/min 0,40 $/texto 30 $/Mo (+taxes). Pour plus d’info: 1 514 734-7232 (sans frais)