Український Монреаль
-
дякую
-
Доброго дня , дуже вибачаюсь чи це ок таке повідомлення в кінці подачі на Ворк перміт ? Дуже дякую 🙏
-
Ні, не легенда. 1400 щоправда то не стипендія. То допомога по безробіттю. Механізм приблизно такий: вас зарахували на французьку, ви не берете стипендію, берете на курсах бумагу що навчаєтесь фултайм, з цим папірцем ідете до СервісКвебек, пишете заяву, що не можете працювати бо навчаєтесь тому просите допомогу по безробіттю. Якось так
-
Доброї ночі, Хто мав досвід виїзду з орендованої квартири? Чи потрібно доплачувати за помальовані стіни, чи сліди від ножів на кухні наприклад ? Чи потрібно робити ремонт самому? Лендлорд робить огляд квартири? Бо мені казали, що можеш зіжджати і навіть нікому нічого не казати Хто мав подібний досвід? Поширите будьласка
-
в сенсі нічого не казати? якийсь сюр 1) виїхати просто так без дозволу не можна по закону якщо інше не вказано в договорі 2) всесь демедж звісно на вас 3) огляд і акт звісно роблять
-
Добрий вечір! Можливо, у когось є місце в сімʼю Youtube Music?
-
😱БЕЗ ВОЄННОГО КВИТКА ЧОЛОВІКІВ НЕ БУДУТЬ ОБСЛУГОВУВАТИ У ПОСОЛЬСТВІ 📣Встигніть оформити закордонний паспорт, доки Рада не прийняла цей закон! ❗️Згідно з законодавством, ви можете мати два паспорти, і ваш попередній залишиться у вас, навіть якщо ваш паспорт закінчується через два роки. Детальніше - t.me/Slot_Help/31
-
Це провінційна допомога на родину (на одну особу десь 800-900) від Квебеку, спеціально для українців. Її можна отримувати 6-12 місяців, залежно від ситуації. Можна отримувати або стипендію франсізасьон, або цю допомогу. На курсах франсізасьону ми заповнювали спеціальний документ на початку, де між іншим вказували, чи отримуємо цю допомогу.
-
З того, що я читала, люди пишуть, що виїжджати можна, якщо попередній ВП діючий. Якщо він закінчився, то не можна, бо немає підстав для в'їзду.
-
Так, це не обов'язкова допомога всім українцям. Залежить від фінансової ситуації. Просто коли я заповнювала, там була вказівка, що це фонд саме для українців. Тому я й зробила висновок. Можливо, інші фінансуються з інших фондів. Але напевно не знаю і це не так важливо. Важливо, що коли з'являються будь-які доходи, треба обов'язково повідомляти сервіс Квебек 😊