Український Монреаль
-
Там не всі весь час дивляться чи заповнюють
-
Ну я коли тільки дивився, робив заміри, фотографував та заповняв report все одно за день замахався доволі сильно. Але я лінивий до фізичної праці))))
-
Та й робота не сказати щоб важка. Час працювати, 5 годин стояти. Так, на свіжому повітрі, але важка? Ну камон....
-
О там такі сумми що можливо глуздом поїхати, але це гроші кого треба гроші))))) Так наші податки саме так і ....
-
Я дуже добре уявляю, я написала що якщо навіть порахувати що там всі за мінімалку це дуже велика сумма для такої дірка
-
Ну ви всеж таки погано уявляєте як це працює. 1ше яка мінімалка там 25-50 на годину. 2ге є бригадир, є екскаваторшик, є електрики, підсобники, інженери, surveillant chantier, сігналери/ші. А знамените один копає інші дивлятся це тому що в яму гуртом не лізуть через небезпеку оползню. До речі лопатою звичайно перевіряють чи нема кабелів чи інших комунікацій, а копає екскаватор.
-
Я 2 роки тому бачила як специалист латали взимку дорогу пiсля ремонту труби. 2 днi !!!! Мать iх. 2 !!!! На кой бум вона была потрiбна взимку. Таке я бачу на протязi багатьох рокiв.
-
А було би добре цим бомжам дати віник в руки підмести вулиці,а то...
-
А коли цей кешбек? Кожного року?
-
Ахахахах в мене команда 6 чоловік весь день латала дірку 50см*70см 😂 порахуйте скільки там навіть з мінімалкою там вийшло 😂
-
Податки високі всюди, на жаль.((
-
Welcome. А дорожная мафия Монреаля. Це щось. Куди йдуть податки???
-
Ви що не бачили бомжей? Так вони отримують теж грошi. А ще рiзнi хитромудрi за кеш працюють а допомогу отримують.
-
Податки дуже високi.
-
Отак от живемо
-
1 працюючий у канадi спонсуэ 10 безрьбiтних.
-
Халявшикiв достатньо.
-
Сидячих на безробiтних грошах дуже багато.
-
Перечитайте правила чату будь ласка. Що саме ви мали на увазі?
-
Здесь тоже
29 Jan 2023, 07:13
18561/237832
about an hour ago