Український Монреаль
-
Хіба можна перебити ім'я?
-
Трохи далі від вас магазини Adonis, PA Supermarche та Newon між станціями метро Guy-Concordia та Atwater. Там, особливо в Adonis, нормальна, за нашими стандартами, їжа. Але не супчики для дитини. Борщик, якщо вдома не зваримо, ніхто нам в Монреалі не зварить
-
Добрий вечір ,взяв авто на прокат , оплатив завчасно аренду . При видачі авто зобов'язали купити страховку , без неї відмовили в видачі авто ! Хто знає чи це норма чи ні!?
-
Так це норма , на випадок якщо з нею щось станеться, я думаю гроші віддадуть якщо з нею буде все в порядку! Краще спитайте в них за це точніше, але я все таки вважаю що гроші мали б віддати потім назад!
-
Підкажіть. Отримав сім карту від волонтерів чатр вже активовану,тому незнаю який там тариф + неможу взнати так як в програмі на телефон цей номер вже був зареєстрований і я не можу повторно вже зареєструватись і створити свій аккаунт,зараз сім картка заблокована,щоб її розблокувати потрібно її поповнити,я незнаю на яку суму поповнити ,щоб розблокувалась карточка підкажіть як взнати свій тариф без дзвоніння до оператора?Як її активувати , щоб не поповнювати на велику суму,так як вона мені потрібна тільки жля вхідних дзвінків і все.
-
А ви додаток завантажили?
-
перш за все знайдіть y роздруківці клас або категорію квитка і читайте умови тарифу.. категорія виглядає як одна велика латинська літера або слово типу Basic, Basic+, Comfort, Premium. Зазвичай найдешевший тариф не підлягає поверненню обміну чи зміну дати, дорожчий дозволяє це робити зі штрафом, найдорожчий - самий лояльний в плані зміни дат і, можливо, зміни імені пасажира.. варіант простіше - написати їм у фейсбук чи подзвонити,якщо рівень мови дозволяє, і запитати.. запитають ваші дані і номер бронювання, який виглядає як комбінація з 6 великих букв латинського алфавіту і цифр..