Український Монреаль
-
Ви серйозно допускаєте що в наш час в Україні виробляють ковбасу «Масковская»????
-
Нема в україні вже такого ге. Дорусифікували всі адекватні мʼясокомбінати
-
Ну, якщо продукт роблять в Украïнi, податки з виробництва та ринкiв збуту йдуть Украïнi, то не все одно яка назва?
-
Ааааа пардон, тоді звісно питань немає 🫠
-
Зрада вiдмiнилась
-
Там бренд є
-
Вважаю ваш коментар про «зраду» недоречним. Та не маю бажання продовжувати з вами цей діалог, бо відчуваю що близьких та рідних у вас в ЗСУ немає.
-
У мене половина друзiв що в Украïнi в ЗСУ, думаю ïх бiльше турбує газок що закуповує Францiя, те шо захiд збiльшив товарообiг з росiєю в 1,5 рази з початку вiйни або 76 захiдних деталей в шахедах, а нiяк не назва ковбаси яку виробляє канадська компанiя
-
ЗСУ турбує нестача ракет і перевага противника на полі бою, і ще не хватка людей на фронті. Це справді їх турбує🙃
-
Так, але якщо вже хвилюватися про те шо приносить грошi на вiйну росiï то це точно не канадська ковбаса
-
Дорога українська громадо. Дуже потрібно привернути увагу до події. Чи потрібна українським дітям фінансова грамотність? www.facebook.com/share/p/9FvAryTPGjwBPA43/?
-
♈️ Овен 13 квітня. ✨ Очікується великий і приємний сюрприз. ♉️ Телець 13 квітня. ✨ Буде важко. Не ний, тоді ти впораєшся. ♊️ Близнюки 13 квітня. ✨ Не зазвіздись, будь ласка. ♋️ Рак 13 квітня. ✨ НЕПРИЄМНОСТІ. НЕПРИЄМНОСТІ. НЕПРИЄМНОСТІ. ♌️ Лев 13 квітня. ✨ Сьогодні важливо бути собою, це запорука успіху. ♍️ Діва 13 квітня. ✨ Нічого не чекай, більше працюй і працюй. ♎️ Терези 13 квітня. ✨ Настрій сьогодні якийсь... грайливий. ♏️ Скорпіон 13 квітня. ✨ Тобі слід звернутися до психотерапевта. ♐️ Стрілець 13 квітня. ✨ Ти на правильному шляху, головне не спілкуйся з м/даками. ♑️ Козеріг 13 квітня. ✨ Розчинися. Сьогодні краще зникнути від усіх. ♒️ Водолій 13 квітня. ✨ Вчися відмовляти. Не можна з усім погоджуватися. ♓️ Риби 13 квітня. ✨ Вимагаю змін, я знову втомився.