Український Монреаль
-
у деяких людей, які відчули війну є не прийняття цієї мови, огида, наче вступив в гімно. Хтось вилається, а хтось постарається обійти мовчки. Кожен по різному реагує. Може і людина хороша, але коли відчуваєш цей запах, важко будувати дружбу. Добре, що тут є шикарні можливості - можна перейти на англійську, французьку, якщо українська не далась 😎.
-
1 та 2 рівень з 8.30, 3 та 4 рівень з 8.15 в нашому сежепі був такой розклад
-
Якщо тільки рівний зріз, то у китайців в чайнатауні за 15-20 доларів;) Я робила декілька разів у них, потім пішла в салон і за 50 доларів мені нічого кращого не зробили. Тому повернулася до них. Але звісно це тільки на «підрівняти кінчики». Я ходжу до них, там немає запису, тільки черга maps.app.goo.gl/hwajsxoUMgjn6FuM9?g_st=ic
-
Мені погано🤯
-
Якщо б менi казав хтось з Харкова Чи Сумм що не сприймає росiйську(з територiй де реально була жесть), то я б поняв, а так коли менi це кажуть люди що максимум сирену чули раз а потiм виïхали то це таке
-
Та конєчно)) Нафіга ви пишете голосові?! Хто їх буде слухати? І, друге, про мову це маячня. Google в допомогу.
-
Роблю , запрошую вас особисто )
-
Тож я вам скажу як людина з Лівобережної Херсонщини яка не чула жодної сирени і покинула домівку за півгодини після перших вибухів в Каховці, людина у якої не залишилося нічого абсолютно! А те що залишилося в окупації розтягли орки і колобки! «Не міряйте українців своєю піс&кою!!!»
-
Я думаю що тi хто хочуть велику Украïну (умовно вiд Сяну до Дону) зрозумiють чому асимiлювати людей з iншими мовами то круто, особливо враховуючи що кiлькiсть украïнцiв в Украïнi впала з 50 млн в 1991 до 25 в кращому випадку зараз
-
То я тобі кажу це. Моє місто було під окупацією, я їхала з гостомельського аеропорту коли його захоплювали серед військових машин через вибухи, добре що хоч тою дорогою і в той час, бо як виявилось з іншої сторони вже вони розстрілювали, а за мною взірвали міст єдиний, і після мене всі авто що туди приїхали там залишились назавжди, їх спалили. я рік ходила в сховища. Може я не була в окупованому Маріуполі , але що згадати є. Є якесь мірило хто має право на це а хто ні ?
-
Не хвилюйтесь, все буде норм, просто росiйська теж пiшла вiд старослов'янськоï i це теж фактично наша мова яку кацап вкрали як i все
-
Все богдан пішов в баню. Шуба з ним. Росхитує, поширую русняві наративи і поводить себе як типова датентна русня.
-
Може шубу свою передасть.
-