Український Монреаль
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Сервіс Кенеда
-
Поліклініка як і медогляд ніяк не стосуються рамкю. Це через маладі Кєбєк робиться онлайн
-
❗️увага❗️ На сьогодні терміново потрібен чоловік який вміє водити трак(бус 12 фіт) чи є тут такі?
-
Ресторан у Шатоге шукає кухарів. Зарплата залежить від досвіду. Досвід бажаний, але не обов'язковий. Все обговоримо. Робота постійна. Гарні умови праці. Графік с четверга по неділю. Звертайтеся
-
Вітаю. Хтось має номер телефону Анастасії Романюк? Це спеціаліст з CACI. Робила з нею декларацію 5 квітня, вона сказала що позвонить коли декларація буде готова, щоб я прийшла забрала. Вже 29... Дзвонила до CACI, але чекала годину і ніхто не відповів, відправила запит на дзвінок. Я загубила фото с електронною поштою і телефон Анастасії(( Це дуже важливо, дякую велике якщо хтось скине
-
Noroc? 🇲🇩
-
Привіт всім! Скажіть, будь ласка, хто знає. Якщо є дійсний опен ворк перміт, а потім запросили стаді перміт для навчання DEP. Вони прислали стаді перміт і новий ворк перміт, але закритого типу для стажування з обмеженням по праці в 50 відсотків часу. Обидві нові перміти на той же самий термін. А строк старого опенворк перміта був більшим на 10 місяців. То все, я старий не можу використовувати і працювати не маю право де хочу, а тільки навчальний заклад має право давати роботодавця? Чи всі перміти дійсні?
-
Доброго дня Є люди які шукають кімнату? Якщо цікаво дайте знати