Український Монреаль
-
Хтось знає чи будуть показувати фільм 3 штурмової в Монреалі?
-
Привіт!! Усім, хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні дні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Теж цікаво.
-
Робота треба але ж англійська на дуже низькому рівні а французька зовсім 0.
-
Гляньте ще в papeterie
-
Забудьте то фрод
-
Ще й Леви 🦁💯
-
Що треба робити? Роботу шукаю
-
У кожної авікомпанії свої чітки вимоги до габаритів і ваги ручної поклажі. Загально допускається валізка до 8 кг, торбинка до 45 см, та подушка або особиста річ типу тонометра. При цьому майже всі авіакомпанії намагаються забрати валізку в багаж. Я одного разу впихнула 13 кг в малу валізку, прийшла реєстрацію, а там кажуть перегруз великої, давайте маленьку безкоштовно теж в багаж щоб середнє арифметичне було до 23 кг. А в лютому в Варшаві вперше побачила як на борт Лот всіх пасажирів змушували зняти всі речі на ваги в мірку, навіть барсетки. Тож беріть якусь одежу з великими кишенями, одягайте та обувайте найважчі речі. Якщо не хочете розбитої валізки то кажіть що в ній особиста річ, крихке, документи. А щє висилайте поштою на адресу знайомих зайву вагу щоб зберегти нерви. Бачила людей в яких пропадав весь багаж. Не нагрібайте багато, тут за копійки можна придбати техніку, посуд, одяг та іграшки, а ось взуття привозьте. Гарної дороги!
-
Ви можете звертатися в одну з волонтерських організацій, вони безкоштовно допомагають податися на розширений ворк-перміт. Я, наприклад, зверталася в Алак на Сноудоні. До того ж, новий розширений ворк-перміт дали на новий термін, тобто три роки не з дати прибуття в Канаду, а з дати надання нового перміту.
-
Як економіти на fizz!
-
Друзі чи можна ще отримати 3000$ допомогу, якщо є ворк преміт?