Український Монреаль
-
Ну якщо для вас сказати іншій людині що вона потвора і прирівняти до русні це ок то це проблеми вашого виховання. Для мене не ок.
-
Ну може щось десь ліве і пролітає але великий рітейл точно не продає.
-
Та нормально. Це без ітінг аутів і з економ варіантами.
-
Щось мало на родину)
-
я ходила їм допомагати і бачу, що дають.
-
Треба просто знати що і де брати щоб підекономити. Бо в метро останнім часом щось капець. Яйця по 7. Там де ми беремо 3.88😂
-
Якщо для вас продукти мейд ін оркленд це не зроблені потворами то ким тоді? Бідненькими аполітичними «чєловєчіками»?
-
І про продаж російських продуктів. Тут ви з контекста вириваєте .
-
Їх і до війни не сильно то було. Єс - так. Мадяри поляки. До війни білорусь пролітала. Русняву бачив хіба ікру і те не брав
-
Доведіть слова про продаж в Україні. Фактами. Бо з моїх розмов з тими хто там руснявих продуктів немає. Я в повідомленні бачу «потвори» на русню що виготовляє сміття а не магаз. Може ми літери читаємо по різному якось.
-
Різниця в тому що у вам букви а в мене літери(хоча суржик і в мене пролітає). А русняву їжу простіше показати наявність ніж відсутність все ж.
-
А з моїх розмов хто там такі продукти є.я також можу спитати вас довести фактами що їх немає,ну я вас прошу. Руснявого і до війни було достатньо,не багацько але достатньо.Одесса,Херсон,Київ(у столиці бачила менше всього) Ну те що ми по різному читаємо букви про той магазин-це точно.
-
По-перше це і підтримка економіки рашки