Український Монреаль
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
ех.. а міг би жити.. у кожній квартирі є 220..
-
@alina0372 електроплита, опалення, пральна машина або сушарка.. в квартирі точно є..
-
841
-
maps.app.goo.gl/YYekgJme4Cu5wJKHA
-
ото у кого Роджерс, берете переходите на Фізз, потім вам телефонуюьь, і пропонують 50 гіг трафіку та безліміт по Канаді з голосовими повідомленнями за 30 ви погоджуєтесь витра 17 баксів + такси я так зробив я оце дивюсь це від бідності, чи люди хочуть розбагатіти від тих 25 баксіів?
-
під'єднати євророзетку.. справа техніки..
-
ти налякав всіх кілометражем вчора )))) для більшості прогулянка на день 25-30км.. потім вже дупа болить з незвички.. )))
-
Тут ще момент в частоті. Не наші 50 гц тому можуть бути ішью в чутливій техніці
-
розетки можуть трохи відрізнятись.. 240 між правим і лівим контактами.. але краще всього поміряти напругу між усіма контактами.. і все це на власний ризик, звичайно.. я зробив.. рік все працює..
-
240 робиться але неестетично. У мене так пралка/сушка(як наче і в більшості має бути)
-
Так тєлік і комп зазвичай і 110 норм. Сучасні бп тримають. Тут не в них справа. В мене там той же іксбокс - замінив шнур і все. Там моменти з тим що має мотори можуть бути.
-
згоден.. якщо напруга 220 чи 240 не має значення,то 60гц на деякі девайси впливає.. тому і пишу - все на власний ризик..