Український Монреаль
-
Ну то побісне від советів,а поляків ніякий чорт не візьме, такої поліфонііі як у нас ніде немає, але я не про то,я про фальшивість
-
І в канаді це є. Торонто проти Кєбєку і проти прерій. І тільки піввніч рже з цього
-
Полякі і німці монолітні? Оце насмішили. Скажіть це німцям з екс гдр протии фрг які досі не знають хто більші німці😂
-
Але наша російськомовна влада,підняла меседж,чому не держпвною, коли для самих російська рідна,цей парад лицемірства годі витримати,от чому поляки монолітні, німці,чехи,а у нас одне до лісу друге до бісу
-
Пссс хлопче вінніпег тебе чекає. Він не може тебе забути і відпустити😂
-
От чому якщо моя мова все життя українська бо я зі Львова,а ваша російська,бо ви до прикладу з Дніпра,то чому в такий важливий момент,я маю змінити до вас відношення,тому що хтось нами маніпулює?
-
А до тогу була тактика поділяй і володарюй.
-
То як гдр і фрг)
-
І як довго?)а до того?)
-
Унр.
-
Інфлюенс просто довший
-
А до советів,до складу якої країни входив Київ,а до якої Львів
-
Це не фальш а піздній запал. зміна політики зі зміною обставин. Чи ви забули «треба просто перестати стріляти» на початку каденції?
-
Більше скажу. Я все життя спілкувався руснявою бо жив в Запоріжжі. Після 14го потроху додавався суржик. Зараз восновному суржик з нахилом в українську.
-
Судити по вчинках. І в випадку війни судити націю. Це так працювало працює і будемпрацювати.
-
Взагалі не маєте. Питання загалом в чаті почалося з захисту росіян і воплів, які вони хороші. Так, ви можете спілкуватися з російськомовними, уявіть. Проте я, наприклад, не хочу чути російську мову. Ні від кого. Мене нудить. Якого біса я маю її слухати просто тому, що комусь "какая разніца" та "в канстітуціі напісана"?
-
Тому що російськомовний дніпрянин не стріляє в вас x101, а русня стріляє
-
До сих пір одні називають інших «ості»